© TESS
LISAA Paris

LISAA Paris

LISAA Paris

Представление

LISAA училище за дизайн е Grande Ecole на човешки мащаб. Основана през 1986 г. от Мишел Glize, днес LISAA е препратка в света на образованието приложни изкуства.

Като изучава архитектура, Michel Glize искаше да създаде цех за студенти, подготвящи се за конкурентните изпитите за влизане в училища по изкуствата Grande Ecole. Като такъв, той създава Ателие дьо Севр през 1979. В резултат на този успех, той продължи да се намери LISAA, първоначално предлагане на курсове в пространствен дизайн и моден дизайн. По това време е имало само четири училища в Париж, предлагащи дизайн курсове.

LISAA бързо се превърна в пример в областта. С преподаване ориентирана към нова технология, стабилен екип от преподаватели и специално внимание се обръща на професионалното поставяне на учениците, училището е нараснал бързо, привличане на признати професионалисти (с личности като Sonia Rykiel, участващи като съдии в Viva прегледи) и нови клонове като е основана извън Париж: "LISAA отвори училища в Париж, Рен, Нант и Страсбург и наскоро в Ню Делхи и Бангалор в Индия. В сърцето на малки цехове за човешки мащаб, в училищата в центъра на града, студентите придобиват знания и техники, които им позволяват да се интегрират в професионалния свят. "Днес LISAA е институция, призната не само в професионалната среда, но също така и от на френското Министерство на културата и комуникациите. С 2200 студенти, разпределени в седем различни сайтове, LISAA е един от най-големите френски дизайн училища. Неговата международна мрежа представлява отправна точка за бизнеса. Повече от 200 учебни стажове и работа предлага онлайн всеки месец.

Основана през 1986 г., LISAA днес е една от най-големите дизайнерски училища във Франция. Училището дава на студентите възможност да изразят своите дизайнерски таланти в областта на модата, вътрешна архитектура, дизайн, графичен дизайн, видео игри или анимация.

Предоставяне на студентите A ПРИЗНАТИ КВАЛИФИКАЦИЯ

LISAA е един от малкото частни допълнителни образователни институти, за да бъдат признати от Министерството на културата и комуникациите на френски. Курсовете се преподават в LISAA обхващат всички области в професията на дизайн и са сертифицирани от държавни дипломи (BTS) и квалификации, изброени по френски професионален регистър на сертификация (RNCP) (ниво II / Bac + 3/4 години по-нататъшно образование)

ПРЕДЛАГАНЕ ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНО ПРЕПОДАВАНЕ

Нашите служители не са само учителите, но и активни професионалисти. Тази основа в реалността на пазара и непрекъснато развитие на практики и тенденции позволява LISAA да достигне успеваемост, което е значително по-висока от средната за страната, особено за квалификацията BTS.

Оформяне СПЕЦИАЛИСТИ адаптирани към пазара на труда

Технология на LISAA се основава на постоянно взаимодействие между студенти, преподаватели и специалисти, допълнени от работни срещи, Viva изпити и назначаване на работа. LISAA е един от най-ценените училищата по подбор на персонал, които присъстват на края на годината Вива изпити да търси бъдещи таланти. В резултат на това, шест месеца след като се дипломира, 82% от LISAA възпитаници са намерили заетост в сектора, в който те провеждат обучението си.

Шивашки ПОДКРЕПА ЗА ВСЕКИ УЧЕНИК

LISAA фокусира върху уроци под формата на семинари, стил на преподаване, където обмен и дискусия са в центъра на обучението. През обучението си в LISAA, всеки студент се ползва от индивидуална подкрепа наставник. Директорите на изследвания и учителите са винаги на разположение, за да се вслушат в техните ученици. Те провеждат един към един срещи и персонализирани оценки да се даде възможност на всеки ученик да напредва в най-добрия начин и за своя ритъм.

Подхранване на мрежа от бивши членове

Училището поддържа контакт с висшисти, които са най-активни връзки в професионална мрежа LISAA му. Техните преживявания помогнат да се обучават възпитаници да бъдат все повече адаптирани към пазара на труда и да се остави наскоро завършили студенти да намерят работни места.

Откриването на възможности, WORLDWIDE

репутация LISAA е изградена на обмен с външния свят. Основана през Париж и регионално Франция, LISAA също отвори училища в чужбина.

Допускане до LISAA Париж за чуждестранни студенти е в зависимост от представянето на портфейл от личен труд и интервю лице в лице. художествени и технически възможности за всеки студент се оценява, в допълнение, преди всичко, да любопитството им, художествени знания, мотивация и пригодност по отношение на спецификата на дисциплини в приложните изкуства.

Местоположения

 • Paris

  Paris Fashion 13 rue Vauquelin, 75005 , Paris

  • Paris

   Paris Interior Architecture & Design 8 square Henri Delormel , 75014, Paris

   • Paris

    Paris Graphic Design 62 boulevard Arago, 75013, Paris

    • Paris

     Paris Animation & Video Games 7 rue Armand Moisant , 75015, Paris

     Въпроси