Liaoning University of Technology

Liaoning University of Technology

Liaoning University of Technology

Представление

Основана през 1951 г., Liaoning University of Technology (LUT) е провинциално висше учебно заведение. Това е универсален университет с инженерни специалности, както и предлага обучение по наука, либерални изкуства, икономика и мениджмънт. В момента обслужва над 18 000 студенти и 578 студенти.

LUT има 21 колежи и факултети. Четиридесет и седем специалности и четиридесет и четири следдипломни специалности се предлагат, което включва 7 магистърски степени от първо ниво и 37 магистърски степени от втори клас, които обхващат 9 области на оторизирана инженерна магистърска степен, 13 специалности от висши професионални колежи. LUT има 3 национални ключови лаборатории, ключови лаборатории в провинциите, 5 централни и местни съоснователни лаборатории на преобладаващата дисциплина и 2 провинциални изследователски центъра на инженерните технологии.

LUT има екип от 1 278 служители. Сред 780 постоянни учители, има 148 професори, 300 доценти, един ръководител на курса, признат от Министерството на образованието на провинцията, 57 ръководители на университетско ниво, академични лидери и отлични млади учители. Нашите професори са доказали, че правят силни научни изследвания. През последните пет години те са завършили над 500 научноизследователски проекта; и са получили 25 награди на провинциално ниво и са публикували над 4 000 академични дисертации, от които 110 са включени в три важни международни търсения на документи.

В съответствие с изискванията, поставени от променящия се глобален пазар, LUT се фокусира върху подобряване на цялостното разбиране на света около студентите и подобряване на творческите и практически способности на учениците. Висококвалифицираните завършили курсове по ТУЕ са приветствани от всички професии, а през последните години заетостта е над 98%.

Училището за международно образование към LUT отговаря за международното сътрудничество, набирането и управлението на чуждестранни студенти. LUT осъществява международен обмен и сътрудничество от 1985 г. насам. През последните години университетът е създал множество програми за обмен с повече от 20 чуждестранни университета. LUT изпраща студенти в САЩ, Германия, Великобритания, Корея, Сингапур, Япония и Австралия. Чуждестранните студенти могат да получат дипломи и дипломи за бакалавър, както и магистърски степени. Досега имахме студенти от САЩ, Корея, Япония, Словения и Пакистан. Нашият китайски учебен център предлага безплатни китайски уроци за всички студенти. За да дадем на студентите по-широки познания за китайската култура, ние организираме и класове като кунг-фу, калиграфия и традиционни китайски музикални инструменти.

Катедрата LUT е една от "градинските единици" в Ляонин. Студентската резиденция е удобна, подредена, изпълнена с културна атмосфера и удобна за пазаруване и пътуване. Кафенерите в колежа обслужват различни стилове на храна и се ползват много от нашите студенти и персонал.

След 65 години опит, LUT създава уникална традиция в кампуса и натрупва ценно духовно богатство. Днес всички учители и членове на LUT правят нашия университет силен чрез реформа и развитие с техния ентусиазъм да постигнат първокласен университетски провинциален университет, познат от целия народ и да допринесат за националното и местното развитие на нашето общество.

Местоположения

  • Jinzhou

    Hankou St, Guta Qu, Jinzhou Shi, Liaoning Sheng, , Jinzhou

    Въпроси