Keystone logo
Le Cordon Bleu University Perú

Le Cordon Bleu University Perú

Le Cordon Bleu University Perú

Представление

Днес великите готвачи на Le Cordon Bleu имат дълга история; Повечето са работили в ресторанти, признати и наградени от ръководството на Мишлен, и са били победители в престижни състезания. Година след година готвачите от Cordon Bleu предават своя опит и знания на студенти от над 70 държави. Чрез преподаване на техники и методи за готвене, сладкиши и печене, които са кодифицирани във Франция през последните 500 години, предоставяйки на учениците кулинарно обучение, което им позволява да прилагат придобитите знания за разработване на всякакъв вид кухня навсякъде по света.

За Южна Америка Le Cordon Bleu предлага международни дипломи в хотела, ресторанта и свързаното с тях управление; гастрономия и кулинарно изкуство; кухня; сладкарница; бар и коктейл бар; Освен това, ние предлагаме единствената MASTER CUISINE в Южна Америка, както и международни дипломи по маркетинг за ресторанти и гастрономически услуги; ресторантьорство; стратегическата посока на настаняване; и организиране на събития и кетъринг; наред с други курсове за специализация и сезонни безплатни курсове.

Всяка година Le Cordon Bleu участва в повече от 50 международни събития като фестивали, конференции и професионални конгреси; По същия начин участва и действа като жури за международни състезания. Le Cordon Bleu е активен член на кулинарни и културни асоциации: принадлежи към Парижкия алианс (като част от борда на директорите), Chaîne des Rôtisseurs и IACP (Международната асоциация на кулинарните професионалисти), наред с други. От самото си създаване Le Cordon Bleu публикува готварски книги за аматьори и професионалисти. Неговата поредица „Le Cordon Bleu Home Collection“ е преведена на 17 езика и е продадена в повече от 6 милиона копия, от които почти един милион са на френското издание. Pierre Deux French Country и FCLstyle.com.

В края на миналото хилядолетие Андре Кунтро, президент на Le Cordon Bleu, в рамките на своята политика на разширяване обикаля цяла Латинска Америка, за да създаде първата испаноезична централа, и избира Перу и INAT заради тяхната креативност и сериозност. на техните работни места.

Така на 26 март 2000 г. г-н Андре Кунтро, президент на Le Cordon Bleu и д-р Sixtilio Dalmau Castañón, генерален директор на INAT, подписват споразумението, което позволява раждането на „Le Cordon Bleu Peru“.

Местоположения

  • Magdalena del Mar

    Avenida General Salaverry,3180, 15076, Magdalena del Mar

    Програми

    Въпроси