© Eva Dang
Lancaster University - Faculty of Science and Technology

Lancaster University - Faculty of Science and Technology

Lancaster University - Faculty of Science and Technology

Представление

Lancaster University е най-богатия 1% от университетите в световен мащаб и е класирана на 8-ми във Великобритания в таблица Guardian Лига на 2017.

Факултет по наука и технологии Ланкастър е общност на осем ведомства, ангажирани с водещ световен изследвания, който прави очевидна разлика за нашата икономика и общество. Имаме силен и нарастващата международна профил, и ние приветстваме студенти от цял ​​свят, което създава една жизнена атмосфера и културно многообразие на общността.

С близо 700 служители и 600 изследвания студенти, ширината и дълбочината на изследванията през нашите служби е обширна. В Research Excellence рамка на 2014 г. над 80% от нашата изследователска дейност е оценена като водещ световен и международно отлично. Основано изследвания, ние предлагаме гама от майстори специалности, преподавани от водещи академици, при авангардни от своята област.

готов да бъде един от следващите ни поколения възпитаници на науката и технологиите, за да отговарят на нуждите на бъдещите глобални предизвикателства ли сте?

Ние предлагаме магистърските програми в:

компютърни науки инженерство

Science Data Статистика

Киберсигурност Безжични комуникационни системи

Околната среда Екология и опазване на

психология

Защо не се присъедините към нашата общност от майстори и изследвания студенти през октомври?

Местоположения

  • Lancashire

    Faculty of Science and Technology Science and Technology Building Lancaster University , LA1 4YR, Lancashire

Въпроси