Kyoto University - Graduate School Of Global Environmental Studies

Kyoto University - Graduate School Of Global Environmental Studies

Kyoto University - Graduate School Of Global Environmental Studies

Представление

Висшето училище за глобални екологични изследвания (GSGES) е създадено през април 2002 г. за справяне с неотложните екологични проблеми на 21 век. Нашата основна цел е да подпомогнем установяването на глобална екологична устойчивост като нова област на академично изследване, обединяваща етиката, науката и технологиите и хуманитарните и социалните науки. Чрез нашите образователни и изследователски програми ние се стремим да насърчим ново поколение професионални специалисти.

Помага ни да осъзнаем тази цел е мултидисциплинарен и международен факултет от области, които включват наука и инженерство, земеделие, право, икономика и хуманитарни науки. Аспирантурата се стреми 1) да постигне задълбочена дискусия и сътрудничество между преподаватели, 2) да обучи изследователи и специалисти на високо ниво, които могат да намерят цялостни решения на екологичните проблеми, и 3) да подкрепи образованието и научните изследвания чрез различни иновативни рамки и програми.

Нашите новаторски изследователски инициативи включват мултидисциплинарни проекти, работещи с различни местни правителства в Япония, както и разширено международно академично сътрудничество с университети и изследователи в страни като Виетнам, Китай, Тайланд, Индонезия, Малайзия, Фиджи и Франция.

Нашата образователна програма обучава изключителни професионалисти и лидери в управлението на околната среда. Основните лекции се провеждат на английски език и всички студенти в магистърската програма имат възможност да участват в теренната работа, както и тримесечна стажантска програма. През 2015 г. стартираха два нови проекта - „Програмата за екологични иноватори (EIP) - Култивиране на екологични лидери в региона на АСЕАН“ и „Японски портал: Програми за опазване на околната среда на университета в Киото (JGP)“ за осъществяване на интернационализацията на образованието и проучване и създаване на международни програми за двойни / съвместни степени.

607 завършилите магистърска програма и 196 завършили докторска програма, които работят активно в обществото днес, представляват резултатите от нашите усилия до момента. Горди сме, че сме обучили голям брой талантливи студенти, които сега играят активна роля в университети, изследователски институции, държавни служби, частни предприятия и НКО в цяла Япония и отвъд океана.

Местоположения

  • Kyoto

    Kyoto, Япония

    Въпроси