KU Leuven

KU Leuven

KU Leuven

Представление

KU Leuven, вдъхновяващи изключителните

KU Leuven е институция за изследване и образование с международна привлекателност. Всички програми в този университет се основават на иновативните изследвания на неговите учени и преподаватели.

KU Leuven се нарежда сред 50-те най-добри университета в света!

От ренесансова философия до авангардни нанотехнологии: като един от най-старите университети в Европа, KU Leuven може да се похвали с дълга традиция на новаторски изследвания и висококачествено образование.

Проучване

Кандидат-студенти

Като един от водещите изследователски университети в Европа, KU Leuven предлага набор от изследователски програми за обучение. Диплома от KU Leuven е високо ценена по целия свят, което ви дава конкурентно предимство.

Настоящи студенти

Без значение в кой кампус се намирате, имате на разположение доста съоръжения. Нашите услуги за студенти ви съветват относно жилище, обучение и стипендии. Те също така предлагат спортни и културни дейности.

Защо KU Leuven

KU Leuven е един от най-високо класираните и най-реномирани университети в Европа. Той се гордее с дълга традиция на пионерски изследвания и висококачествено образование. Но KU Leuven има и доста други силни страни.

програми

KU Leuven предлага различни видове програми, включително бакалавърски и (напреднали) магистърски програми, курсове за продължаващо обучение и преходни програми.

Факултети

Обучението се организира от 15 факултета, разделени в три групи: хуманитарни и социални науки; Наука, инженерство и технологии; и биомедицински науки. Редица факултети предлагат програми на различни места във Фландрия и Брюксел.

образование

KU Leuven апелира към представата на ученика за бъдещето. Университетът допринася за личностното развитие на студентите и за начина, по който те искат да помогнат за оформянето на обществото.

Организация

KU Leuven е посветен на образованието и изследванията в почти всички области. Неговите петнадесет факултета предлагат обучение, докато изследователската дейност се организира от отделите и изследователските групи. Тези факултети и отдели от своя страна са групирани в три групи: Хуманитарни и социални науки, Наука, инженерство и технологии (SET)и Биомедицински науки. Всяка от тези групи има докторантско училище за своите докторски програми за обучение.

KU Leuven разполага с четиринадесет кампуса, разпределени в 10 града във Фландрия.

Акредитации

Акредитирано по EFMD EquisАкредитирано по AMBAАкредитирано по AACSB

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Leuven

    Oude Markt 13 - bus 5005, 3000, Leuven

Въпроси