Korea University Business School

Korea University Business School

Korea University Business School

Представление

Korea University Business School (KUBS) - първото и най-доброто бизнес училище в Корея.

Отбелязвайки 100-годишнината си през май 2005 г., KUBS ръководи развитието и иновациите в управленското образование в Корея и по този начин става безспорно най-доброто бизнес училище в страната. Завършилите КУБС вече представляват най-големия брой висши ръководители на бизнеса и сертифицирани експерт-счетоводители, отличителна черта на отличното образование на училището в теориите и практиките на мениджмънта.

С поглед към бъдещите си години, KUBS сега е решена да продължи напред с нова визия да стане най-висшето бизнес азиатско училище в Азия. С тази визия ние сме посветени на обогатяване на опита на нашите студенти в съвременната мениджърска среда по света. Програмите на KUBS, насочени към достигането до света, подчертават обмена на студенти и преподаватели с университети по целия свят, както и насърчаване на практически проучвания на световния пазар.

Всяка година стотици KUBS и международни студенти се възползват от богатия набор от международни програми за обмен на KUBS в допълнение към възможностите за глобален стаж, обогатявайки познанията си за световния пазар. Посещенията на чуждестранни студенти и преподаватели също се възползват от различни стимули на КУБС, включително стипендии, разходи за стажа и стажантски програми в мултинационални фирми, базирани в Корея.

Изключителните способности, учебни програми, програми и изследователски центрове на КУБС предлагат богатство от възможности, дисциплини и опит за достигане до студентите на KUBS за запознаване с международната и международна студентска култура на корпоративната култура. Наред с разнообразните си бакалавърски и дипломирани програми, преподавателският състав на KUBS, избран измежду световните елитни учени, проправя пътя на студентите да преследват глобални цели. KUBS е оборудвана с модерни преподавателски и изследователски съоръжения, включително LG-POSCO Hall, за които се твърди, че са най-напредналите в образователните комуникационни съоръжения в света.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

 • Seoul

  Korea University Business School Anam-dong, Seongbuk-gu,

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси