Keystone logo
Kimmage Development Studies Centre

Kimmage Development Studies Centre

Kimmage Development Studies Centre

Представление

ЗА НАС

В продължение на 40 години, Kimmage DSC е съдействала за образование и обучение за практикуващи развитие, работещи в редица професии от над 65 страни. Ние имаме силна репутация в изследване на развитието в Ирландия и в чужбина и да предложи на междукултурния и опит на базата на учебна среда. Характерът на Kimmage DSC е въплътена в преподаването подход, основан на ученето на участието и критично мислене, което има за цел да даде възможност на участниците в курса с уменията и знанията, от съществено значение за работата развитие днес.

Нашата визия и мисия

Визията на Kimmage DSC е свят на равенство, уважение и справедливост за всички. Нашата мисия е да насърчава критичното мислене и действие за справедливост, равенство и изкореняването на бедността в света. Ние се стремим да правим това чрез улесняване на образованието и обучението на отделни лекари и групи, които работят за социални, икономически и политически промени в обществото и така дава възможност на всички лекари да работят ефективно за холистично развитие на всички.

Защо Kimmage?

Ние сме креативни, критична и динамична образование и учене център за развитие. Ние предлагаме програма за обучение, която е участието, учещ центриран, умения, основаващи се, практично и уместно. Ние имаме почти 40 години опит в преподаването и обучението за развитие. Ние предлагаме допълващи опит на студентите, в допълнение към академичния. Ние предоставят място за критичен анализ, диалог, изследвания и изграждане на капацитет за развитие на масовия на хората и общностите. Ние се преодолее разделението между практикуващите развитие на север и юг, между академично и гражданското общество, между образование и образованието за възрастни по-висока, и между НПО и мисионерската сектор. Ние предлагаме гъвкави възможности за обучение, включително и дистанционно обучение, част проучване време и признаване на предходно обучение. Ние предлагаме професионално усъвършенстване и / или трамплин за кариера в развитие.

За да разберете повече за подхода Kimmage и да слушате перспективите на някои от нашите студенти, проверете нашия кратък видеоклип:

Академични програми

Академични програми, които се предлагат отразяват комбинация от формални и неформални образователни методики и се движи с бакалавърска (BA) и следдипломно (УО и Post Graduate Diploma) нива, с възможности за изучаване на пълно или непълно работно време. Модули от УО при изследване на развитието вече са на разположение на студентите чрез нов режим Гъвкав и дистанционно обучение (FDL) на доставката.

Всички курсове са международно признати и са акредитирани от качеството и квалификации Ирландия (QQI). В допълнение, тъй като септември 2013, ние се доставят Level 8 бакалавърска степен по международно развитие в партньорство с Националния университет на Ирландия, Maynooth (NUIM). Пълни подробности за тази програма и как да се прилага могат да бъдат намерени на интернет страницата NUIM, като кликнете тук

Капацитет за развитие на услугите

В допълнение към нашите академични програми, ние предоставяме услуги за развитие на капацитет, посветени на професионалното модернизирането на ирландските и в чужбина, базирани на международните развитие на персонала. Тези услуги за развитие на капацитет се предоставят като наставничество и организационна подкрепа и предоставянето на краткосрочни практическо обучение или обучение в класна стая чрез основа или отворено и дистанционно образование (Kode).

Съюзи

Нашата регистрация като независима компания и благотворителната ни статус ни позволи да се укрепи и доразвие дейността ни и връзки с други съмишленици организации, по-специално по отношение на въвеждане на по-ефективно в публични форуми и стратегически съюзи с други хора в сектора на развитие в Ирландия и в международен план и най-вече в Танзания, Южна Африка и Сиера Леоне. Напоследък сме партнира с NUI Maynooth да достави програма BA в международно развитие.

Kimmage DSC е не за компанията печалбата, ограничена с гаранция не като акционерен капитал, регистрирано №: 414 814 и е регистрирана от комисарите по приходите за Благотворителен CHY освобождаване: 16985

Местоположения

  • Dublin

    Dublin, Република Ирландия

Въпроси