Kadir Has University

Kadir Has University

Kadir Has University

Представление

В Истанбул е основан университет "Кадир ес" (KHU) . Университетът, със своите пет факултета по инженерство и природни науки, икономика и административни науки, комуникации, право и изобразително изкуство, както и няколко професионални училища, е посветен на превръщането си в лидер в областта на образованието и културата в Турция, както и като се утвърди като международен център за научни изследвания и научно развитие.

Нашата философия

Основателят на университета "Кадир Хас" , покойният г - н Кадир Хас , посвети живота си на образованието. Основаването на нашата институция се развиваше от личната му философия: "Ще се стремя да направя и да бъда най-добрият за моята страна". В съответствие с това мото, целта ни е да улесним образованието, развитието и просперитета на съвременната младеж чрез новаторски изследвания и академично обучение, което вдъхновява демократичното мислене и практика. Ние вярваме, че образованието може да укрепи нашите ученици, както направиха по-рано поколенията, за да се справят с тестовете на собственото си време. Нашата цел е да създадем среда на образование, научни изследвания и дискусии на нивото на най-добрите университети в света. По този начин предлагаме образование, основано както на традиционни дисциплини, така и на интердисциплинарни модели; ние насърчаваме уменията, необходими за продължаване на социалното и културното развитие; и докато помагаме на студентите да се подготвят за бъдещето, насърчаваме тяхното търсене на по-високи истини. Централният принцип на философията на университета Кадир е да произвежда студенти, които са самоуверени, които се запитат, които разглеждат всички гледни точки и ги оценяват без предразсъдъци и които са отворени към ветровете на промяната. Искаме учениците да видят, че като успешни учени и изпълнени индивиди, те са лидерите на нашето общество.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Istanbul

    Kadir Has Caddesi Cibali, 34083, Istanbul

Въпроси