Keystone logo
Karlshochschule International University

Karlshochschule International University

Karlshochschule International University

Представление

Karlshochschule International University (или както го наричаме Карлс) е университет с нестопанска цел, собственост на фондация. Тя е акредитирана от Wissenschaftsministerium (Министерство на науката) на държавата Баден-Вюртемберг и има акредитация за акредитация на системи за международна бизнес администрация (FIBAA). Този бутиков университет може да проследи историята си до 1903 г., макар че през 2009 г. той бе преосмислен като "Karlshochschule" с културна перспектива за управление в основата си и силна международна перспектива. Карлс е различен вид университет за хора, които са или искат да бъдат различни; специално за тези, които искат да направят разлика.

10 причини да изберете Карлс

 1. Преосмисляне на управлението

 2. В оловото - Всичките ни програми бяха акредитирани от FIBAA с най-висока оценка и получиха 8 премиум печата, които ни поставят сред най-добрите университети в Германия.

 3. Changemakers

 4. Междукултурен, всеки ден! - 100 партньорски университета, международни групи студенти, преподаватели и служители, както и разнообразието от езикови курсове превръщат междукултурния живот в естествена част от ежедневието.

 5. Пространство на съвместно създаване - Ние сме събирателен пункт за силно мотивирани и открито личности с желанието и страстта да внедряваме и съвместно да създаваме устойчива промяна.

 6. Личен растеж - степента не е нищо, ако не можете да се справите с нея. В нашите програми ние предоставяме основание да трансформираме, прегръщаме и обменяме опит по творчески, но критичен начин и по този начин да се развиваме лично.

 7. на живо

 8. Най-добра практика - Многостранното участие в практически реални проекти дава вкус на това, което е да се изпълнява на световната сцена и отваря възможности за професионален напредък.

 9. Академичен дом

 10. Сърцето на Европа - разположен в центъра на Карлсруе, млад, жизнен, мултикултурен студентски град в южната част на Германия, сме в пулса на европейското качество на живот: култура, икономика, градски начин на живот и природа.

Местоположения

 • Karlsruhe

  Karlstraße 36 - 38, 76133, Karlsruhe

  Програми

  Въпроси