© Johns Hopkins University Whiting School of Engineering
Johns Hopkins Whiting School of Engineering

Johns Hopkins Whiting School of Engineering

Johns Hopkins Whiting School of Engineering

Представление

От протезите на крайниците от 21-ви век до софтуера за разпознаване на реч до широко използваната карта за проследяване на COVID-19, иновациите на Johns Hopkins Engineering допринасят за общото благо. Тези иновации са пример за креативността и знанията, които са резултат от сътрудничеството между преподаватели и студенти.

В Johns Hopkins Engineering ще бъдете потопени в проучвания, които насърчават интелектуалните, професионалните и изследователските умения, от които се нуждаете за успех. Това започва с малки класове и продължава с ненадминати изследователски съоръжения и експертно наставничество, което ще ви даде възможност да постигнете и дори да надхвърлите целите си.

Независимо дали се интересувате от придобиване на магистърска степен в кампуса в Съединените щати в Балтимор, Мериленд или изберете да учите при нас онлайн от вашата страна, ще откриете своя опит, пълен със знания, които можете да използвате днес и в бъдеще.

академици

Там, където другите виждат пречки, вие виждате възможности. Когато другите се уредят, пак имате въпроси. Същият дух на любопитство и страст за решаване на проблеми подхранва иновациите и откритията – и е това, което движи всички нас в Hopkins Engineering. В Hopkins Engineering ще бъдете част от малка общност от иноватори в кампуса с достъп до големия град — и глобална мрежа. Ще опознаете своите съученици, преподаватели и инструктори.

По пътя ще се срещате и ще се учите от учени, лекари, предприемачи, изобретатели и други експерти — включително много бивши Сини сойки. Напреднете в кариерата си, разширете възможностите си или задълбочете експертния си опит с магистърска степен в сфера с голямо търсене.

Характеристики на кампуса

  Препоръки на учениците

  Местоположения

  Местоположения
  • Baltimore

   North Charles Street,3400, 21218, Baltimore

   Въпроси