© Eli Haney, Northwest University photographer
John Cook School of Business, Saint Louis University

John Cook School of Business, Saint Louis University

John Cook School of Business, Saint Louis University

Представление

Основано през 1910 г., John Cook School of Business е 15-ото най-старо бизнес училище в страната. Училището е акредитирано от AACSB и предлага бакалавърски, магистърски и докторски степени на повече от 1700 студенти на академична година.

Въпреки че много училища са членове на AACSB или са признати от AACSB, бизнес училището на университета "Сейнт Луис" е едно от малкото училища в района, което е акредитирано от AACSB, Международната асоциация за обучение по мениджмънт, главният акредитиращ орган на бизнес училищата. Акредитацията от AACSB осигурява непрекъснато подобряване на качеството на колежанските бизнес училища по отношение на учебната програма, учебните ресурси, подбора на студентите, планирането и професионалното им ориентиране, както и интелектуалния принос и квалификацията на преподавателите.

Съоръженията на бизнес училището са се увеличили със 75%, като през септември 2000 г. бе открито разширение на площ от 60 000 квадратни метра на стойност 15 милиона долара. Наречено "John and Lucy Cook Hall", допълнението е проектирано с мисъл за студентите, като разполага с обширни учебни зали, кафене, красива обща зала и компютърни докинг станции в цялата сграда. Тези станции осигуряват достъп на студентите до интернет, което позволява индивидуални проучвания и влизане в сайтове за конкретни класове на SLU, където преподавателите поддържат актуални учебни програми и друга информация за курса. Структурата е отворена, светла и просторна, като предлага много удобни места за събиране, където можете да учите или да общувате.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • St. Louis

    John Cook School of Business Saint Louis University 3674 Lindell Blvd.

    Въпроси