© Eva Dang
Unicaf - Liverpool John Moores University

Unicaf - Liverpool John Moores University

Unicaf - Liverpool John Moores University

Представление

Уникаф си партнира с университета в Ливърпул Джон Моурес, за да предложи разнообразни курсове.

За университета в Ливърпул Джон Моурес

Днес, с жизнена общност от над 23 000 студенти от над 100 страни по света, 2400 служители и 250-градусови курсове, Университетът „Ливърпул Джон Мурс“ е един от най-големите, динамични и перспективни университети във Великобритания. Като институция ние сме безсрамно амбициозни - за нашите студенти, нашия персонал и по-широката глобална общност. Ние преживяваме ренесанс, тъй като силата на нашето преподаване и изследване продължава да надвишава дори нашите собствени високи очаквания. Бяхме един от най-високите алпинисти на национално ниво в рамката за научни постижения за 2014 г., която оценява качеството на изследванията във Великобритания.

За партньорството с Уникаф

Партньорството между университета „Джон Мурс“ в Ливърпул и Unicaf обединява ресурсите и възможностите на двете организации, за да предложи иновативни учебни решения и програми, които се предоставят изцяло онлайн за нуждите на широк кръг професионалисти.

Unicaf е една от най-щедрите налични програми за стипендии. Програмата подкрепя студенти, които имат местоживеене в Африка, и предоставя възможности за обучение към онлайн програми, предлагани в партньорство с Университета Джон Ливърпул Джон Мурс на много по-ниска цена.

Основната цел на програмата за стипендии на Unicaf е да направи образованието достъпно за студенти, живеещи в региони с недостатъчно обслужване, и да им предостави възможности за продължаване на академични изследвания и за придобиване на международно признати квалификации.

Програмите, предлагани чрез партньорството, се доставят с международна перспектива, целяща да гарантира, че учениците са подготвени за работа на глобалния пазар и получават възвръщаемост на инвестициите си в образованието. Unicaf, като партньор за онлайн доставка от университета „Джон Ливърпул“ в Университета, предлага онлайн програмите на университета, като предоставя най-съвременна среда за електронно обучение, допълнена от силен акцент върху подкрепата на учениците на много нива.

Партньорите имат богат опит в предоставянето на качествено, иновативно преподаване и обучение и осигуряването на продължаващо професионално развитие.

Университетът в Ливърпул Джон Мурс е отговорен за академичното качество на програмите и присъжда дипломите. За повече информация посетете уебсайта на университета „Джон Мурс“ в Ливърпул.

Unicaf е глобален партньор за доставка на университета в Ливърпул John Moores, Великобритания, отговорен за набирането, приемането, записването и подкрепата на онлайн обучаемите за университетски награди, одобрени за онлайн доставка от разстояние. При успешно завършване завършилите ще получат награда от университета „Джон Мурс“ в Ливърпул.

 • Нашата визия
  • Ние сме амбициозна и перспективна институция, която оспорва конвенцията и страстно вярва в концепцията за „Един университет“ - общност, която работи заедно за постигане на общи цели, насочени към студентите, в рамките на ясна стратегия.
  • Нашата визия е да бъдем признати като модерен граждански университет, предлагащ решения на предизвикателствата на 21 век.
 • Нашите ценности
 • Трансформация
 • Вярваме в силата на образованието да прокара трансформация през социални, културни и икономически граници.
 • Иновация
 • Ние сме иновативни и прогресивни с предприемачески дух; мислим творчески за нови начини да правим нещата.
 • превъзходство
 • Стремим се към най-високите стандарти във всичко, което правим.
 • съдружие
 • Вярваме, че като работим заедно в партньорство, можем да постигнем силни и трайни резултати
 • ръководство
 • Вярваме в воденето на пътя, предизвикателството на конвенцията и преодоляването на нова основа.
 • общност
 • Вярваме в силата на споделянето на експертиза и на хората, които се събират с обща цел.

Онлайн опит

Онлайн обучението революционизира висшето образование поради многото предимства, които то предлага. Като онлайн студент вие можете да учите със собствено темпо и време, на много по-ниска цена.

Но ученето за вашата степен онлайн може също да породи някои въпроси и притеснения. Това е ново и непознато преживяване, така че е естествено да бъдете несигурни какво да очаквате и как ще се развие процесът.

Докато вашият студентски съветник ще ви преведе през целия процес предварително и ще бъде там, за да ви подкрепи на всяка стъпка от първия контакт до дипломирането, ние също предлагаме следните кратки акценти като въведение в онлайн учебния опит.

Акценти на онлайн обучението

Вашите класове ще се провеждат в онлайн среда. Можете да влезете по всяко време, когато ви е удобно. След като сте онлайн, ще общувате с вашите преподаватели и състуденти, ще четете зададени текстове, ще имате достъп до цифрови материали, ще публикувате задания и ще коментирате задания на други ученици. Въпреки че от вас се изисква да влизате поне два отделни дни всяка седмица, разбира се, ще се възползвате значително от редовното и по-често присъствие.

Вашият онлайн опит ще се проведе на усъвършенствана система за управление на обучението, предназначена да улесни оптималното учебно изживяване за учениците. В допълнение към образователната платформа, която ще използвате за комуникация с преподаватели и състуденти, ще имате и достъп до електронни учебници, предлагащи ви възможност да откроявате, анотирате, създавате отметки, търсите, изтегляте и самооценявате.

Всеки модул е внимателно планиран да се приведе в съответствие с очакванията за дълбочината и широчината на обучението, необходими за постигане на награда на дадено ниво. В съответствие с международните споразумения всяка награда се изразява като брой кредити, за да направи постижението преносимо и прозрачно за бъдещите работодатели и други висши училища. При планирането на учебните дейности в рамките на всяка програма се очаква средният студент да отдели приблизително десет часа от общото учебно време, за да постигне 1 „кредит“ (това приближение включва цялата подготвителна работа, четене, писане, задачи за оценяване, време, прекарано в общуване в дискусионни форуми или посещение на виртуални семинари и семинари). Като пример, от кандидат, участващ в 20 кредитни модула, който продължава осем седмици, може да се очаква да отдели средно 25 часа учебно време всяка седмица (общо 200 часа), за да постигне резултатите от обучението на модула и да завърши оценките . Въпреки че няма строго правило за това (например, всеки кандидат ще има уникален профил по отношение на времето, което ще му отнеме да прочетат и разберат учебни материали или да завършат писмена работа), следващият списък със задачи може да помогне вие да разберете времевия ангажимент, необходим за успешното завършване на вашата програма:

В рамките на типичен модул от кандидатите ще се изисква всяка седмица:

 • Планирайте времето си за обучение според седмичния план на дейностите, посочен в модула и ръководен от инструктора
 • Прочетете казуси и справочни материали от електронни книги и други източници
 • Участвайте в дискусионни форуми, четете публикации, давате коментари и отговаряте на конкретни въпроси
 • Подгответе формулиращи задачи, които са били поставени (например, изпратете проект на отговор на въпрос за обратна връзка)
 • Подгответе писмени задания и ги изпратете до краен срок за официално маркиране и обратна връзка (обикновено това не е седмична задача, но може да се изисква, обикновено в края на модула)
 • Размислете върху вашето обучение и обратна връзка с вашия опит от модула на вашите инструктори и група връстници
 • Подобно на класната стая в университета, онлайн обучението ще включва широко участие и взаимодействие с преподаватели и състуденти. Ще използвате и онлайн форума за комуникация със съветници, асистенти и преподаватели.

След като успешно завършите дипломата си, ще имате право да участвате в една от две годишни церемонии за дипломиране в университета в Ливърпул Джон Моурес.

Последователностите на модулите започват няколко пъти годишно въз основа на търсенето, така че имате възможност да се запишете и да започнете своята степен на обучение за повече от един повод през цялата година, като по този начин ви предоставя гъвкавостта, която не се среща често в повечето програми за лице.

Ще вземете един модул наведнъж. Този усъвършенстван метод на обучение, предназначен за възрастни, ви позволява да концентрирате целия си фокус върху една предметна област, преди да преминете към следващата, като същевременно ви позволява да спечелите своята степен в ускорена времева рамка.

Степента, която печелите, ще притежава същата стойност, приемане и достоверност като всяка еквивалентна степен, спечелена в традиционна среда на кампуса.

Статистика

 • 23 000 студенти от над 100 страни по света
 • 2400 служители
 • 250-степенни курсове

  Стипендии и финансиране

  Стипендиантска програма на Unicaf

  Местоположения

  • Liverpool

   Liverpool John Moores University Kingsway House 2nd Floor, Hatton Garden , L3 2AJ, Liverpool

   Въпроси