Keystone logo
Jamestown Community College

Jamestown Community College

Jamestown Community College

Представление

Намира се в югозападната част на Ню Йорк, СКК е основана през 1950 г. като част от Държавния университет на Ню Йорк. Настоящото записването е приблизително 3500 редовни и задочни студенти по кредити при два кампусаДва удължители центровеИ на линия, През 2012, СКК е обявен за "най-добре представящите Public Two-годишен колеж в Ню Йорк" в доклад, публикуван от Хроника на висшето образование.

СКК е всеобхватна, регионално, открит достъп, студентите, в институция, която обхваща академичните постижения и отговаря на нуждите от обучение в района на услуги по различни начини. СКК програмиране включва либерални изкуства програми трансфер степен, програми за професионално развитие, в общността услуги, образование за развитието, и бизнес, така и за обучение индустрия. Партньорство на Колежа с по-голяма общност допринася за социалното и интелектуалното подобряване, икономическото развитие и културното обогатяване на западната Ню Йорк и северозападна Пенсилвания.

Основният корпус е разположен на 107 акра площ в Jamestown, В югозападния ъгъл на Ню Йорк. Jamestown е в рамките на един ден за пътуване разстояние от големите градове в САЩ, включително Бъфало, Ню Йорк, Питсбърг и Кливланд и само на деветдесет минути от Ниагарския водопад.

Зрение Jamestown Community College, е неразделна част от социалните и икономическите рамки на нашите общества, ще бъде в региона премиер доставчик на трансфер, кариерата, развитието, и продължаващо образование, и ще бъде признат за високи академични постижения, съвместно дух, иновативно лидерство, и предприемаческия дух.

Мисия Jamestown Community College е цялостна, регионално, открит достъп до студентите, в институция, която обхваща академичните постижения и отговаря на нуждите от обучение в района на услуги по различни начини, включително програми за либерална трансфер изкуства степен, програми за професионално развитие, общественополезен труд, образованието за развитието, както и бизнес и промишлеността обучение. Партньорство на Колежа с по-голяма общност допринася за социалното и интелектуалното подобряване, икономическото развитие и културното обогатяване на западния щат Ню Йорк и северозападна Пенсилвания.

Отчет за Убежденията

Ангажимент за качество: Колегиумът се ангажира с обучението на учениците и с насърчаването на колегията, нейната мисия и благосъстоянието на нашите общности. Ангажимент за Студенти: Ние вярваме, студенти и други потребители на колежа услуги са приоритет на първо място във всичко, което правим. Ангажимент за учене през целия живот: Ние вярваме целия колеж общност е отговорна за обогатяване на живота от създаването на атмосфера, посветена на обучението през целия живот и интелектуална разследване и за насърчаване на комуникацията, сътрудничество и по-добро разбиране на нашето плуралистично общество и света, в който живеем , Ангажимент за партньорство на Общността: Вярваме, че можем носят обща отговорност за благополучието на нашия колеж и трябва да играе роля, в партньорство с други агенции на Общността, по отношение на насърчаването на икономическото, социалното, културното и благополучието на нашата общност.

Местоположения

 • Jamestown

  Jamestown Community College, Jamestown Campus, 525 Falconer Street, P.O. Box 20, NY 14702, Jamestown

  • Olean

   Jamestown Community College, Cattaraugus County Campus, 260 North Union Street, P.O. Box 5901, NY 14760-5901, Olean

   • Dunkirk

    Jamestown Community College, North County Extension Center, 10807 Bennett Road, NY 14048, Dunkirk

    • Warren

     Jamestown Community College, Warren, PA Center, Curwen Building, 185 Hospital Drive, PA 16365, Warren

     Въпроси