Keystone logo
Japan Lutheran College

Japan Lutheran College

Japan Lutheran College

Представление

Мисията на тази школа е да се обучават лица, които "служат на Бога и света в духа на Христос" чрез "обучение по който се оценява всеки индивид."

Кристиан Инструкция

Християнството - основател и духа, който поддържа Япония лютерански колеж

Християнството, основател и духа, който е наследство JLC си, не се появява само в лекции, но е част от всички кампус живот. Много може да се научи и са придобили от ежедневните взаимодействия с преподаватели, служители и други ученици.

Япония лютерански колеж има Campus християнски център, където свещеникът (пастор) предоставя ръководство за всички дейности по богослужения свързани и програми на територията на колежа. Свещеникът се обслужва от помощник-свещеник е, заедно с други помощници и студентски доброволци, които съставляват комитет на поклонение. Има параклис услуги всеки клас ден. Докато поклонение не е задължително, той предлага място, където преподаватели и студенти могат да се съберат в едно, чуват Божието слово, и да се присъединят в молитва. Чрез посланията, представени тук, има възможности да се видят и друга страна на тези хора, че ние си взаимодействат с дневно.

В основата на нашата "Lutheraness" - така да се каже, на което хвалеше Бога и за насърчаване на любов към другите човешки същества е намерена в този християнски инструкция. Надеждата ни е, че годините на обучение в JLC не само ще доведе до знания и умения, но ще бъде време, което дълбоко засяга всеки един от нас като личности.

Местоположения

  • Tokyo

    3 Chome-10-20 Osawa, Mitaka-shi, 181-0015, Tokyo

    Въпроси