James Cook University Online

James Cook University Online

James Cook University Online

Представление

Напредвай кариерата си с новаторска, гъвкава следдипломна степен. Започнете да изграждате днес по-светло бъдеще.

Нашите магистърски, дипломни и дипломирани курсове по сестрински грижи, наука и бизнес ще ви предоставят уменията, знанията и пълномощията за усъвършенстване на кариерата ви и промяна в избраната от вас област.

Защо да учат в JCU?

Проучете, когато ви е удобно, получавате лична академична подкрепа и направете вашата автобиография с квалификация от международно признат университет.

С репутация за отлични постижения в преподаването и научните изследвания, ние знаем стойността на образованието от световна класа: нашите студенти завършват, за да станат лидери в своите области и общности. Нещо повече, JCU е носител на пет звезди за успех на завършилата работа в продължение на шест години, ръководени от The Good Universities Guide.

Чрез нашите курсове за следдипломна квалификация, ние се стремим да дадем възможност на специалистите да имат положително въздействие и да направят живота си важен. Регистрирайте се днес и придобийте уменията да изградите своето по-светло бъдеще днес.

Нашето наследство

Основана през 1961 г. и с кампуси в Таунсвил, Кернс и Сингапур, JCU е вторият най-стар университет в Куинсланд. Класирана в топ 2% от световните висши училища, репутацията на JCU за върхови постижения се основава на изследванията ни от световна класа, както и на водещите в отрасъла резултати на нашите възпитаници във всички сектори. Успехът на нашите студенти е нашият първи приоритет.

Запознайте се с някои от академичните среди, които ще доведат водещите световни изследвания и преподаване до върха на пръстите ви:

 • кърмене
 • Данни за науката
 • Бизнес

Какво предлагаме

В JCU Online ние съчетаваме най-новото в преподаването и ученето с дълбоко разбиране за онлайн докторантура .

Нашият екип е сред водещите световни учени , известни със своята стипендия, професионална строгост и поддържащ подход към онлайн следдипломно обучение.

Нашата класация сред най-добрите световни университети означава, че диплома от JCU Online ще помогне на вашата автобиография . В действителност, JCU е получил пет звезди за успех в работата в Ръководството за добри университети през последните шест години.

Разликата в JCU Online

Следдипломните степени на JCU Online са иновативни, гъвкави и съобразени с конкретните нужди на работещите днес професионалисти. Достъпни на всяко устройство и проектирани така, че да дават възможност за обучение по всяко време и навсякъде, курсовете на JCU Online се вписват във вашия живот и вашия начин на живот.

Нашата интерактивна онлайн среда прави ученето интересно. Видео, аудио, групови разговори и др. Ще ви помогнат да се потопите в курсовата си работа и да извлечете максимума от вашето обучение. Ние улесняваме многобройните възможности за свързване с другите студенти , като гарантираме, че академичната Ви квалификация се допълва от истинска мрежа от професионални връстници.

И все пак, докато се борим за ползите от онлайн проучването, ние също така признаваме стойността на личните връзки и индивидуалната подкрепа . Ето защо, като студент на JCU Online, ще имате свой личен съветник по успех, който да ви подкрепя от записване до дипломиране, подпомагане и насърчаване до края на курса.

Местоположения

 • Douglas

  James Cook Drive,1, 4811, Douglas

  • Brisbane

   Queen Street,349, 4000, Brisbane

   • Smithfield

    McGregor Road,90, 4878, Smithfield

    Въпроси