© Domus Academy
International University of Languages and Media

International University of Languages and Media

International University of Languages and Media

Представление

История и мисия

"Знай, знаят как да бъде, знам как да направя". Тя е на тези три крайъгълни камъка, че IULM University е определил своята преподавателска мисия, като се ръководи от принципите на ЮНЕСКО. Като сила от неговото призвание на интегриране на културните познания и професионални компетенции, Университета има още от създаването си преди повече от 40 години винаги се представя като място за среща между академичния свят и трудови пазари.

Istituto Университарио ди Lingue Moderne The (IULM) е основана през 1968 г. от Фондация Scuola Superiore на глава Interpreti д Traduttori, под вдъхновението на сенатор Карло Бо и професор Силвио Baridon. От самото начало идеята зад проекта е да задоволи изискванията на пазара на труда въз основа на анализи на актуалните тенденции.

70-те

IULM, както тогава се известно, концентрира вниманието си върху изучаването на езици, задължително изискване за въвеждане на все повече международни пазари и контексти, фокусирани върху подобряване на изкуствата и пазари култура.

80-те

Университетът е на първо място в Италия, за да възприемат как в света на комуникацията и потребителското общество беше развива, и следователно тя видя необходимостта от актуализиране на своите курсове чрез предоставяне на конкретна поредица от инструменти. Именно в този период, че основава на Scuola Speciale ди Relazioni Pubbliche.

На 90-те

Десетилетието, който бележи окончателно укрепване на позицията на университета в областта на комуникацията: Факултет по комуникация и забавление изследвания е създаден заедно с първия Факултет по чужди езици и литература в Университета на. През 1998 г. в Университета отвежда на сегашното си име: Libera Università ди Lingue д Comunicazione IULM.

От 2000 г. до наши дни

Докато продължава да се отделя специално внимание на динамиката на пазара на труда, IULM University също е решен в неговата цел да даде на студентите си с културно обучение чрез иновативни учебни курсове. Основана като отправна точка за преподаване в секторите на езици и комуникация, сега също се превърне в център за високи постижения в областта на туризма и експлоатацията на културното наследство. Със своите 4 Факултети, първият цикъл Специалности, втори цикъл Специалности, многобройни магистърски курсове и след опит курсове, Университета предлага пълна гама от курсове на всички нива.

Мисия

Мисията на IULM University е да се обучават и преподават специалисти, способни да поемат предизвикателствата и възползване от възможностите, произтичащи от международните пазари и сценарии, а също и оформянето на мъжете и жените са наясно с тяхната собствена същество и си струва.

IULM гарантира на своите студенти дълбоко културно съзнание и солидна висше образование - смесица от теория и практика: тя се възприема интегриран подход, който доказа, че е изключително полезна не само в подпомагането на студентите успешно навлизат в света на труда, но и в тях помага намерите лично удовлетворение в живота си.

IULM University винаги се разглежда като пионер: през годините той е бил в състояние да предвиди тенденциите и да се адаптират към промените, работещи като динамичен събеседник в система непрекъснато се развива. Днес тя е една утвърдена институция в социално-икономическите механизми на своята зона на влияние: привилегировано състояние, което му позволява да се обърне важни неакадемични органи и институции, с цел да предложи съвместни проекти, които могат да произвеждат добавена стойност за преподаване и научни изследвания.

IULM накратко

Не само думи. Стойността на IULM University се намира също в неговите цифри.

международните отношения

Знай на света, за да се изгради бъдещето. Това е политика на интернационализацията на IULM. Университетът насърчава обмена с чуждестранни университети и фирми за студенти, дипломанти и учители.

IULM приветства много чуждестранни студенти, както и гостуващи професори и организира дейности под егидата на проекти на Европейската общност или в сътрудничество с междууниверситетски мрежи за разработване на образователни и изследователски ориентирани проекти.

Това се изразява в повишени възможности за учениците да посещават уроци и полагат изпити в чужбина, като ги насърчава да опитват нови и предизвикателни преживявания и да упражнява тази обогатяване, което идва от среща с други култури. Той също така дава висшисти и студенти възможност да се възползват от предимствата на скъпоценни и професионално, отговарящи на условията на труд преживявания. За тази цел, IULM също така взе участие в няколко съответни проекти и е предоставяне на стипендии за три или шест месеца работа и опит в различни предприемачески полета в цяла Европа.

За да се улесни мобилността на студентите и академичното признаване на изследвания в чужбина, IULM е приел Европейската Credit Transfer System (ECTS). Първоначално замислен за трансфер на кредити, ЕСТК се превърна в система за акумулиране да се използва на всички нива: институционални, регионални, национални и европейски.

Друг резултат от тези дейности е консолидирането на мрежа от връзки с други водещи университети в Европа и с много институции и фирми, участващи в предлагането на работа и опит на университета.

Местоположения

  • Milan

    Via Carlo Bo, 1 , 20143, Milan

Въпроси