ISPED

ISPED

ISPED

Представление

За ISPED

Южна Американския институт за научни изследвания и развитие - ISPED е бразилската компания, със седалище в Сао Пауло / SP представена в няколко града на страната чрез партньорства с подготвителни курсове и други фирми в образователния сектор.

Институцията търси по-гъвкав достъп до образователни и професионален опит в други страни, както и подкрепа от страна на първия контакт за издаване и валидиране на перове.

Трансформиране на студентите в квалифицирани специалисти в нашата страна е основната цел на ISPED, че се стреми да държи в течение за глобалния пазар, особено чрез нови възможности, които институциите на Южна Америка предоставят.

Предлаганите курсове се стремят да отговорят на изискванията на страните на произход, бразилските стандарти и най-вече на очакванията на нашите студенти.

МИСИЯ

Оферта култура и професионално развитие, както и международен опит, предоставена от реномирани институции.

VISION

Увеличаване на предлагането на курсове и да бъде призната като един модерен и глобализиран компания в света.

СТОЙНОСТИ

Почтеност, респект и възможности на пазара на труда и на тези, които идват при нас с цел подобряване и иновационни практики; Отговорно и устойчиво активно в паралел с международно споразумение, което има икономически растеж като основната цел; Иновативен мениджмънт с отворено за нови членове и някои професионални и определени цели; Амбициозни и компания да обслужва студенти, партньори и застрахован, така че всички имаме растеж, тъй като трябва да бъдат постигнати до гол; Credit връзката между професионалисти като необходима предпоставка за създаване на мрежа и напреднали развитие на страната ни.

За Universidad Autónoma де Asunción

ИЗП - Universidad Autónoma де Асунсион възникнали през 1978 г. чрез създаването на Училището по бизнес администрация (ESAE), с първоначалната цел на обучението на човешките ресурси за съществуващите предприятия в Парагвай.

С течение на времето и благодарение на образа на сериозност и търсенето предава от ИЗП да се получи качествено образование и достъпна за населението си, ESAE разшири своята физическа и академична инфраструктура, увеличаване на неговите предлагат курсове и в други области, като например в социални науки, право, хуманитарни науки, политика, здравеопазване и технологии.

От 1991 година Банката чрез Постановление № 11615 от Министерството на своята страна на образованието се превръща в университета, по-нататъшно разширяване на списъка на съществуващите курсове също ще осигури на своите студенти следдипломна Lato смисъл на думата обучение и тесен смисъл.

В момента, ИЗП има повече от 125 споразумения по целия свят, е единствената страна, призната в САЩ от ACBSP - Акредитационен съвет за бизнес училища и програми. В допълнение към това признание, ИЗП също има голям международен авторитет, се разглежда през 2015 г. от QS-добрите университети в един от най-добрите 3 университети в Парагвай и изброени сред най-подходящи в Латинска Америка.

За да се постигне всичко това отговорност, мисия ИЗП е да продължи да предлага качествена услуга, с подходящи физически ресурси изрично висше образование и специализирани човешки ресурси в съответните си дейности, като по този начин се поддържа неговото признаване на по-добра образователна инфраструктура на Парагвай.

За Университета на Морон

UM е частна институция, която от 1960 г. е посветен на обучението в академичната сфера. В момента има 26000 квадратни метра на образователна инфраструктура, 6000 m² за лаборатории и модерни вашите библиотеки.

За своите класни стаи са минали повече от 50000 висшисти от един от 10-те съществуващи факултети, включително на Медицинския факултет.

Специалистите, работещи в институцията са подбрани внимателно в съответствие с тяхната история и опит, така че качеството на образованието и отношение има предимство пред всички съществуващи кариери в университета.

Университетът се откроява с голямата картина, която остава в сегашния си управление. Институция с широк дисциплинарно разнообразие и автентичен демократичен дух, който се характеризира в рамките на една различна концепция от други частни университети в Аржентина, който осигурява модерна изглед в съответствие с нуждите и изискванията на тяхната общност и обществото, както и нейното разширяване в международното образование сцена.

Училището по медицина

Нейните цели са насочени към професионално обучение в областта на науката и изкуството на медицината, която има за цел да се разбере структурата на човешкото същество, промоцията на здравето, профилактика и лечение на заболявания.

Училището по медицина използва за свършека на нейното предназначение, солидна научна, техническа и хуманистичен, с присъствието на главни изследователи, високо квалифициран преподавател и лаборатории, оборудвани с най-новите технологии в света.

Институцията е считан за един от най-добрите медицински университети в света, като му вицеканцлер, д-р Доминго Лиота, е признат в цял свят като създател на изкуствено сърце. Освен това е важно да се отбележи, че А има най-висок процент на одобрения за тестове за пребиваване в Аржентина, с номера по-високи от 70% от своите възпитаници.

В момента не е отговорен за здравето на четири милиона жители, чрез посещения, извършени от неговите ученици, следователно, на институцията с най-голяма социална отговорност на държавата по отношение на общественото здраве.

С тези активи, осигурява насърчаване на бъдещите лекари и други специалисти за придобиване и изграждане на знания за укрепване на теоретичните основи, необходими за практикуването на реномиран медицина и духа на запитване.

За Националния университет на Кордоба

The UNC - Националния университет на Кордоба започва кариерата си в Аржентина в средата на седемнадесети век, когато започна дейността си под името Colegio Máximo, където неговите ученици, които в мнозинството бяха религиозна град Кордоба, получени философия и теология класове ,

Именно чрез раждането на UNC, че Аржентина започва своята история в областта на образованието. Чрез тази институция, която в продължение на над 400 години предлага на своите образователни услуги, целият град Кордоба може да се развива и да видим, от тази институция, възпитаници превръщат президенти.

В момента, UNC е най-старият институция на Аржентина и начин повече от 110 000 студенти от различни места през 250 бакалавърски и магистърски програми, предлагани и признати в целия свят. Всяка година повече от 1500 научноизследователски проекти, пряко свързани с нея, както и 13 колежа, 100 изследователски центрове, 25 библиотеки и 16 музеи.

Юридически факултет

Юридическия факултет и социални науки, UNC е най-старата част на града, в непосредствена близост до първата сграда на университет, Colegio Nacional де Монсерат, а също и други сгради на времето.

Местоположения

  • São Paulo

    Rua Madre de Deus, 499 – 1°andar Mooca – São Paulo/SP – CEP 03119-000, , São Paulo

Програми

Въпроси