© Carrianna Field
ISMET - Formación en salud y terapias naturales

ISMET - Formación en salud y terapias naturales

ISMET - Formación en salud y terapias naturales

Представление

"Ако искате сектора на здравеопазването, помагат на хората, за да се предотврати и лечение на заболявания, изследване или всяка дейност, свързана с природни терапии, трябва да тренирате в училище, което предлага солидна основа за вашия професионално бъдеще."

История

Исмет(Висш институт по традиционна медицина) е основана през 1992 г., ръката на Хосе Луис Badrena и открит от декана на Факултета по традиционна китайска медицина в Пекин. Исмет родени с цел оказване на обучение по природни терапии, така че студентите могат да станат най-добрите професионалисти в областите, които преподаваме Натуропатия и хомеопатия, MedicinaTradicional Китай и акупунктура, технически ръководства, Остеопатия, Уелнес и природните Естетика, Коучинг и здраве , личностно израстване и енергийните терапии. От тогава до днес, Исмет продължава да се развива и разширява своята оферта, в допълнение към включването на всекидневния опит, натрупан през годините, както висшисти, магистърски и продължаващо обучение и клинична практика и на нови студенти.

Повече от двадесет години опит, които са преминали голям брой студенти и повече от хиляда студенти в активна зад нас. Паралелно със създаването на училището също стартира центъра на терапия с двойната цел да се допринесе за проучване на прилагането на методите, проучени и да служи като основно допълнение в обучението на своите студенти.

Исмет момента си сътрудничи с UCC-UVic (Централна университет на Каталуния - Университета в Vic) център и UCAM (Католически университет в Сан Антонио на Мурсия).

училище

Защо учат с нас

 • Ние имаме гъвкави графици и методики на обучение (в лице или онлайн), за да се адаптират към работата и семейния живот.
 • Завършил В учебната са разработени и се основава на обучение водачи IES (Institut d'Estudis здравеопазването - Министерството на здравеопазването на Generalitat де Каталуня).
 • Ние ви предлагаме обучение екип от над 100 професионалисти, които съчетават преподавал с тяхно клиничната практика
 • Всяка година ние проведохме приблизително 250 семинар и случай, независимо дали встъпителна или специализация
 • Ние предлагаме професионално развитие чрез клинични практики с реални пациенти и практики на спортни събития. Всяка година се правят около 18 000 посещения
 • Споразумения с национални и международни университети за получаване на висше образование се в областта на естествените терапии
 • Чрез пазара на труда всяка година повече от 200 работни места отвори движат ... да погледнем в Instagram, публикуваме ги има!
 • ISMETalumni, възпитаници на Исмет, предлага отстъпки и специални цени на различни ексклузивни услуги за бивши ученици Исмет ... напълно безплатна услуга
 • Ние сме единственият център в района, разположен в сграда с повече от 2 000 кв. М в левия Eixample.

И накрая, на Общността Исмет предлага безплатни лекции и семинари, екскурзии, продължаване на образованието, информационната индустрия и други извънкласни дейности.

училище

Онлайн режим

"Този режим позволява да се учат на програми за обучение, без графици и без отклонение"

Основни характеристики на онлайн режим:

 • Най-дидактични материали, представени от глави и теми се допълва от материал оценка: упражнения, задачи, изпити, оценка и авто - тестове за оценка, форуми работят. Всичко това да се гарантира, преподаването и ученето динамичен, който улеснява разбирането и насърчава ученето.
 • Персонализирани уроци от учители, специализирани в областта, която насърчава изучаването на и ръководят студенти. Интерактивна кампус общност насърчава общуването между учители и ученици и дава възможност за развитието на ученика в зависимост от техните възможности.
 • Популяризира участие на студентите. Студентът е в постоянен контакт със съучениците си и учителя си. Освен това непрекъснато оценка (форуми, дебати, групови упражнения, д) насърчава мотивация за учене. Всички съученици и учители участват в обучението (въпроси за споделяне, идеи и обяснения), и по този начин произвежда "обратна връзка" ефект и от двете страни.
 • Тя е по-гъвкав, защото там са не планира или ограничен период от време. Студентът избира кога да учат и за колко дълго. Това ви позволява да пригодите хода на всяка конкретна нужда.
 • Campus факултет остава активен от септември до юли. През месец август на студента все още има достъп до Campus да преразгледат уроци или се изравнят по въпроси, които излизат със закъснение.
 • Текуща оценка. Студентът се оценява като се вземе предвид тяхното еволюционен процес по време на курса. По този начин, тъй като по време започва до крайната си дата, тя ще бъде оценена чрез използване на различни процеси: упражнения, тестове, изпити, работа, участие във форуми и т.н., както и сумата на всички тези тестове ще доведе до крайната оценка разбира се. резултати Студентските се изучават от научна комисия за по-нататъшна проверка.
 • Мониторинг на обучение. Онлайн система за обучение Исмет, дава възможност на учениците да проверят напредъка си през целия си учебен процес. В този смисъл, студентът е напълно наясно по всяко време на текущата си академичен статус, и следователно може да се адаптира своето ниво на проучване на нуждите на всеки един момент. За преодоляване на материалите, които не са направени (понастоящем е висящо и се регулира от администрацията) proctored изпити.

технически изисквания:

 • браузъра на устройството, които могат да играят на Flash съдържание
 • Минимална резолюция на екрана 1024 × 768
 • Интернет връзка и скоростта препоръчва 20MBs
 • Препоръчително е Mozilla Firefox браузър. таблет с Android, ако уеб браузъра Dolphin. В случай, Ipad, уеб браузърът Puffin
 • Plug-in Flash Player 6, най-малко. Препоръчителна като го добре актуализиран
 • Препоръчително е да имате основни компютърни умения на ниво потребител.

Те са свързани

Виртуалният кампус Исмет роден за всички тези хора, които, за работа, лични или дори географски причини местоположение, те не могат да посещават редовно занятия.

Това обучение е насочена към двата хора, които нямат предишен опит, които желаят да се обучават за първи път в тези области, като професионалисти, които желаят да допълнят обучението си или да се рециклират в това знание, дали терапевти, специализирани в тези области или други допълнителни (chiromasseurs, акупунктура, и т.н.), както и здравните работници искат да допълнят своето обучение в тази област (лекари, психолози, физиотерапевти, такси, и т.н.).

ЦЕЛИ

Основната цел на нашите онлайн проучвания е да се осигури цялостно обучение в областта на естествените терапии, така че студентите да придобият необходимите знания, за да практикува тази професия. По този начин, ученикът ще се научи да изпълнява функциите на практически естествени терапии и ще тренира с необходимия опит за лечение с естествени методи.

Учителите и материали

С цел осигуряване на солидна образование и качество, ние имаме портфолио от специализирани учители в различни области. По този начин изпълнението на нейния принос на знания, учителите имат богат професионален опит, които неизбежно обогатява качеството на онлайн курсове по-нататък. В допълнение, учителите са обучени да предложи динамичен и текущата преподаване, подходящи за този вид обучение, които се координират от система от образователни планиране.

Студентът трябва консултант / а за всеки курс, който ще придружава нейното развитие по време на курса. От друга страна, налице е фигурата на координатор на линия, чиято основна функция е да координира взаимодействието между учител-ученик, оцени педагогически процеси и да се осигури и насърчи културата на campus.El учебни материали, необходими за извършване на курсовете, тя е представена чрез онлайн кампуса. Обучението е създадена от специалисти в областта.

посвещение

Системата за колежа обучение Исмет онлайн предлага голяма гъвкавост по отношение на графици. Така че, който ви позволява да се свържете към кампуса, когато пожелаете и часовете, които искате, стига да отидеш, включваща целите, поставени от учителя по темата.

В началото на курса, учителят ще планиране на съдържанието от него, така че ученикът ще знае от самото начало, когато и какви теми ще учат всяка седмица. Връзката между кредити и часа на посвещение е 1 кредит = 10 часа на употреба. Общият брой на кредитите (часове на използване) се отнася до времето, прекарано извършване на дейности и оценки, а не към момента на връзка.

сертифициран

След завършване на курса / ите монография / и регистрирани, и след като премина тестове за оценка и да са наясно с плащане, диплома сертификат ще бъдат доставени Учи област. Този студент данни сертификат, броя на часовете (кредити) курсове, взети, датата и номера на сертификата за регистрация diploma.El подробни онлайн курсове е запечатан документ и регистрирани от училището. Тя се изпраща по електронна поща, предоставена от университета в защитени PDF формат, така че да могат да бъдат манипулирани, според действащото законодателство в Испания на валидност на електронни документи.

Перспективите за професионална кариера

Кабинет или частни консултации и практическо Naturist Критерий, критерий или практика удобни Хомеопатичните Терапия традиционен китайски. Сътрудничество: здравни центрове и терапии, козметични салони, СПА центрове, СПА центрове и градските спа-центрове, магазините за здравословни храни, фитнес зали или центрове deportivos.Se несъмнено е професия с висок социален търсенето, а оттам и с голямо бъдеще ,

Международен

Искате ли да се учат от чужбина на Испания? Можете да получите достъп до онлайн обучение от всяка страна в света и времето, което ти подхожда, класовете са с начална и крайна дата, за да следвате, за да се поддържа правилното темпо, можете да получите достъп пъти, колкото искате по време на този период на време е неограничен, стига да може да остане на територията на колежа, по този начин можете да видите засили уроците ви изискват повече пъти.

Местоположения

 • Barcelona

  Carrer de Floridablanca, 18-20 , 08015, Barcelona

 • Spain Online

  Spain Online, Испания

  Въпроси