© TESS
ISAT - Institut Supérieur de l'Automobile et des Transports

ISAT - Institut Supérieur de l'Automobile et des Transports

ISAT - Institut Supérieur de l'Automobile et des Transports

Представление

ISAT се намира в Nevers, на 2 часа път с кола южно от Париж и в близост до известната състезателна верига Nevers / Magny-Cours. ISAT е факултет на Université de Bourgogne, част от топ 800 от световната ранглиста в Шанхай.

Институтът за автомобилна и транспортна техника (ISAT) е уникално държавно училище, ангажирано с цялостното обучение на инженери, със специален интерес към автомобилния сектор. Основната цел на ISAT е да обхване целия спектър от позиции и умения, свързани с автомобилната и транспортната индустрия, със значителен опит в областта на механиката - електрическите

Инженерните програми на ISAT са акредитирани от Комисията на Titres d'Ingénieur и етикета EUR-ACE (Европейски етикет за качество за инженерни програми в бакалавър

ISAT гарантира, че студентите се появяват като компетентни професионалисти, като предоставят практически знания и умения, които са не само свързани с автомобилната технология, но са пряко приложими към целите на компанията.

ISAT се ангажира да развива научноизследователска дейност в своя научен отдел "DRIVE" в областта на автомобилното инженерство за околната среда (композитни материали, вибрации

ISAT предлага динамична обстановка за пълноценното развитие на общността на ISAT чрез богатия културен и студентски живот. ISAT се гордее с много спортни съоръжения на високо ниво и прочута гастрономия. Благодарение на размера и местонахождението на Nevers, няма недостиг на достъпни студентски жилища.

75444_75418_SIA-AESM-TV20161.jpg

POLYTECH ORLEANS

Polytech Orléans е част от националната мрежа на университетските инженерни училища Polytech. Да бъдеш член на тази изключителна група означава, че Polytech'Orléans предлага превъзходна програма с широк спектър от специалности в сферата на инженерните области, само на един час южно от Париж, в залесения университет.

Силната индустриална конкурентоспособност и местните взаимодействия между промишлеността, научните изследвания и обучението доведоха до създаването на център за конкурентоспособност в "Електрическа наука и системи" и още един за сензорите. Cosmetic Valley е много близо до Орлеан с известни компании в тези области.

актив

Мултидисциплинарната програма, предложена от Polytech'Orleans, предоставя на завършилите си разнообразните умения и опит, необходими за да станат иновативните лидери на утрешния ден. Нашите учебни програми имат етикет EURACE.

... с високотехнологични съоръжения и най-съвременно оборудване ...

- Два обекта (Галилее и Винчи) с над 150 000 кв. Фута ново строителство

- Компютърни ресурси, включващи 22 лаборатории, интернет и лазерни принтери, с широк избор от софтуер (CAD, цифрово изчисление, симулация, ...)

- Амфитеатри, аудиовизуални студия и езикови лаборатории

- Оборудване за основни и технологични изследвания на студентите за конкретни курсове и проекти:

 • спектрален анализатор

 • подзонални вятърни тунели

 • автомобилни изпитвателни пейки

 • оптични системи

 • лазерни лаборатории

 • сканиращ електронен микроскоп

 • плазмен реактор

 • одометрите
75414_CaptureISAT.PNG

Местоположения

 • Nevers

  49, rue Mademoiselle Bourgeois BP 31, 58027, Nevers

Въпроси