IPSL Institute for Global Learning

IPSL Institute for Global Learning

IPSL Institute for Global Learning

Представление

IPSL Institute for Global Learning предефинира висшето образование през 21 -ви век - използвайки международни партньорства, които премахват границите между академичните среди и обществото, и умишлено настройва учебния опит на студентите с предизвикателствата и възможностите на днешния свят. Нашата уникална образователна среда се характеризира с интелектуална строгост, откритост, взаимност, креативност и умения и решителност за овластяване.

Първоначално известен като „Международното партньорство за услуга за обучение и лидерство“ - IPSL, основана през 1982 г., е образователна организация, обслужваща студенти, колежи, университети, организации с нестопанска цел и други агенции за услуги по целия свят, като насърчава програми, които свързват доброволческите услуги с обществено и академично обучение.

В съответствие с нашата традиция като пионери в образованието, IPSL наскоро стартира най -новата ни инициатива през 2017 г. ... Организиране на общността и социален активизъм или просто „COSA“.

77411_BaanTonChokVillage-ВОЛОНТИРАНЕ-УЧЕНИЕ10.JPG

Какво мотивира IPSL?

IPSL работи, за да направи международната ангажираност по -етична, достъпна и устойчива, като улеснява взаимоотношенията и ученето между учениците и агентите за социални промени по целия свят. За разлика от стажовете, IPSL не „настанява“ студенти, а по -скоро предлага на студентите възможност да се свържат с нашите организации за социална промяна (нашите партньори) в 4 държави.

Днес IPSL предлага напълно акредитирани програми за висшисти и кредитоспособни програми за обучение за бакалаври в държави по целия свят-програми, в които са участвали над 4000 студенти от повече от 400 университети или колежи в САЩ и 25 други държави. IPSL инвестира над 83% от приходите от програмата си директно обратно в общностите, които обслужват.

Местоположения

 • Portland

  4110 SE HAWTHORNE BLVD., #200, 97214, Portland

 • Cusco

  Cusco, Перу

  • Medellín

   Medellín, Колумбия

   • Hanoi

    Hanoi, Виетнам

    • Thessaloniki

     Thessaloniki, Гърция

     • Cartagena

      Cartagena, Колумбия

      • San Lucas Tolimán

       San Lucas Tolimán, Гватемала

       Въпроси