Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
IPSL Institute for Global Learning

IPSL Institute for Global Learning

IPSL Institute for Global Learning

Представление

IPSL Institute for Global Learning предефинира висшето образование през 21 -ви век - използвайки международни партньорства, които премахват границите между академичните среди и обществото, и умишлено настройва учебния опит на студентите с предизвикателствата и възможностите на днешния свят. Нашата уникална образователна среда се характеризира с интелектуална строгост, откритост, взаимност, креативност и умения и решителност за овластяване.

Първоначално известен като „Международното партньорство за услуга за обучение и лидерство“ - IPSL, основана през 1982 г., е образователна организация, обслужваща студенти, колежи, университети, организации с нестопанска цел и други агенции за услуги по целия свят, като насърчава програми, които свързват доброволческите услуги с обществено и академично обучение.

В съответствие с нашата традиция като пионери в образованието, IPSL наскоро стартира най -новата ни инициатива през 2017 г. ... Организиране на общността и социален активизъм или просто „COSA“.

77411_BaanTonChokVillage-ВОЛОНТИРАНЕ-УЧЕНИЕ10.JPG

Какво мотивира IPSL?

IPSL работи, за да направи международната ангажираност по -етична, достъпна и устойчива, като улеснява взаимоотношенията и ученето между учениците и агентите за социални промени по целия свят. За разлика от стажовете, IPSL не „настанява“ студенти, а по -скоро предлага на студентите възможност да се свържат с нашите организации за социална промяна (нашите партньори) в 4 държави.

Днес IPSL предлага напълно акредитирани програми за висшисти и кредитоспособни програми за обучение за бакалаври в държави по целия свят-програми, в които са участвали над 4000 студенти от повече от 400 университети или колежи в САЩ и 25 други държави. IPSL инвестира над 83% от приходите от програмата си директно обратно в общностите, които обслужват.

Местоположения

 • Portland

  4110 SE HAWTHORNE BLVD., #200, 97214, Portland

 • Cusco

  Cusco, Перу

  • Medellín

   Medellín, Колумбия

   • Hanoi

    Hanoi, Виетнам

    • Thessaloniki

     Thessaloniki, Гърция

     • Cartagena

      Cartagena, Колумбия

      • San Lucas Tolimán

       San Lucas Tolimán, Гватемала

       Въпроси