International University SDI München

International University SDI München

International University SDI München

Представление

Интересувате ли се от изучаване на бизнес, комуникация и медии? Или искате да разширите знанията си като езиков специалист с бакалавърска или магистърска степен? Бихте ли искали да стъпите професионално в международен контекст?

Internationale Hochschule SDI München е специалист по междукултурна комуникация и предлага държавно признати и акредитирани бакалавърски и магистърски програми по бизнес, комуникация, медии и език. Всички наши магистърски програми са акредитирани за достъп до по-високо обслужване .

142300_Gebaeude_SDI_Wall_Art_edited_small.jpg

Условията за обучение в частен университет гарантират малки учебни групи и интензивно наблюдение от професори и преподаватели с практически опит. Internationale Hochschule SDI München се характеризира с международна атмосфера и има световно сътрудничество и контакти. По този начин вече можете да придобиете ценен практически и международен опит по време на обучението си.

Internationale Hochschule SDI München преследва изключително благотворителни цели. Вноските, събрани чрез такси за обучение, служат за непрекъснато развитие на нашата гама от курсове.

143273_studiengaenge_main_header.jpg

Местоположения

  • Munich

    Internationale Hochschule SDI München University of Applied Sciences Baierbrunner Straße 28, 81379, Munich

Въпроси