Keystone logo
© Elisava
International University of Catalonia

International University of Catalonia

International University of Catalonia

Представление

Университетски дух

Призванието да учим и да променяме света

Университетът включва знания, изследвания и трансфер на знания. Но ние се стремим към повече.
Ние сме хора, които посвещават времето и усилията си на учене, за да променим света. Можете да видите тази амбиция в дейностите на UIC Barcelona. Тя е в нашата ДНК.

Имате университетския опит, за който винаги сте мечтали

Поставянето на всеки ученик в сърцето на всичко означава, че вие сте главният герой в UIC Барселона.

Това е нашият ангажимент към вас, отразен от индивидуалното внимание, малките групи от класове, приятелското преподавателско тяло, подкрепящите услуги и всичко, от което се нуждаете, за да подобрите уменията си.

Изграждане на мостове към професионалната реалност

Ние сме свързани с обществото и с компаниите. Уроците се практикуват и преподават от активни професионалисти. Те се допълват от програма за стаж. Поради всички тези причини UIC Барселона има една от най-добрите нива на пригодност за заетост в университетската система на Каталуния.

В Барселона и във връзка със света

Мултикултурната Барселона осигурява всеобхватен талант и знания.
Също така имаме международни споразумения и програми за обмен с университети в чужбина. Някои от нашите образователни програми се преподават частично на английски език; Можете дори да вземете цялата си степенна програма на този език.

акредитация

Международният университет на Каталуния официално започна своята академична дейност през октомври 1997 г. Органичният закон 11/1983 г. за университетската реформа (LRU) заедно със закона за парламента на Каталуния 26/1984 г. създаде подходящата правна рамка за създаването на университет с капацитет за присъждане на официални сертификати за степен. Fundación Familiar Catalana (Фондация на каталонските семейства) пое пълната отговорност за провеждането на този академичен проект.

Основни причини, поради които студентите трябва да учат в UIC Barcelona

 1. Международен опит в един от най-вълнуващите градове в света: Барселона
 2. Висококвалифицирани преподаватели и професионалисти, които обичат да преподават с международно отношение
 3. Официални степени и практическо обучение
 4. Международни стажове
 5. Висока степен на заетост
 6. Оптималният начин за подобряване на езиковите умения
 7. Лично обучение и съвети за всички програми и за всички ученици
 8. Работа в мрежа и контакти
 9. Развиване на лидерски и предприемачески умения
 10. Продължаване на образованието: магистър, следдипломна и докторска степен. програми

Услуги

Настаняване: Ако имате нужда от настаняване по време на престоя си в университета, ще можете да кандидатствате за студентски резиденции, апартаменти и стаи, които са специално проектирани за вашите нужди.

Спорт: Обучението в UIC Barcelona означава развитие като цяло като човек. Насърчаваме учениците да участват в спортни и физически дейности. Университетът насърчава и организира спортни дейности, състезания и предоставя отстъпки и други предимства на студентите, така че те да имат достъп до други съоръжения и организации в Барселона.

Коучинг и консултиране: Консултантски и коучинг услуги, предназначени за студентите да постигнат своите лични и професионални предизвикателства.

Студентски живот

Услуги за студенти: помага ви да постигнете най-важното: вашите лични цели.

Организира широка гама от културни, спортни, социални и академични дейности. Службата предоставя информация и насоки за академични, административни и извънкласни въпроси в университета.

Студентските служби на UIC отговарят за информирането и консултирането на студентите за това как да управляват своите документи и други извънкласни въпроси.

Alumni: UIC Barcelona предава своята академична философия на обществото чрез своята общност от 12 000 завършили висше образование. Тази философия е съвършенство в работата, индивидът поставя в центъра на всичко, желанието да служи и постоянното търсене на истината.

Местоположения

 • Barcelona

  Barcelona campus Inmaculada, 22, 08017, Barcelona

 • Turin

  Turin, Италия

Програми

Въпроси