International School of Advanced Learning

International School of Advanced Learning

International School of Advanced Learning

Представление

НАШИЯ ЕКИП

Нашият екип е съставен от трима международни преподаватели и преподаватели, обединени от споделено начинание за осигуряване на висококачествени ESL програми както за млади хора, така и за професионалисти от бизнеса в района на Бостън.

Нашите alma maters включват Brandeis University, Бостънския университет, Белоруския държавен университет, Скидор Колидж и Ла Сорбона IV. Между тримата ние говорим общо 10 езика, които включват славянски, германски и романски езици.

Като самите имигранти, ние вярваме, че ние сме уникално готови да разберем и подпомогнем учениците от ЕСЛ, тъй като те попадат върху бариерите за изучаване на английски като възрастни. Възползвайки се от разнообразното си и широкообхватно образователно обучение и укрепвайки го с нашия опит за Имигрантски опит от първа ръка, успяхме да създадем училище, което да преподава английски и да помага на нашите ученици да изградят живот в Америка или да намерят успех като двуезичен професионалист в чужбина.

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

Разбираме колко е трудно да потърсите добре платена и стимулираща работа, особено когато познанията ви по английски език не са толкова напреднали, колкото искате. Знаем също колко разочароващо може да е да имаме практически и продаваеми умения, без да разполагаме с адекватни средства за изразяването им.

Нашата философия е насока.

Чрез осигуряването на надеждна рамка чрез ориентирано към кариерата езиково обучение ние ще ви помогнем да се ориентирате към пътя към работата на вашите мечти. Независимо дали вече имате разбиране за езика и се нуждаете от помощ, за да се придържате към целите си или ако не знаете в коя посока бихте искали живота ви, но знайте, че имате нужда от английски, за да стигнете там - ще работим с вас, за да насочите живота си напред.

Ние вярваме в овластяващите качества на ориентирането чрез образование и увереност. Като ви помага да разберете процеса на намиране на идеалната си работа или кариера, ще можете да използвате собствените си умения, опит и ентусиазъм, за да постигнете успех.

НАШИТЕ РАЗЛИКИ

Знанието е сила. Нашата цел е да осигурим уникален и най-важен достъпен подход към езиковото обучение.

Всеки ученик, който ходи през нашите врати, има особени нужди. Нашият отличителен подход на "изграждане на блок" позволява на учениците да адаптират образованието си така, че да съответстват на тяхното лично учебно пътуване и да постигнат личните си цели.

Не съществува универсален подход към образованието за възрастни и затова работихме усилено, за да създадем набор от програми, които да позволят на всеки, който ходи в нашите врати, да има възможност да се научи по начин, който има смисъл за тях. Един работещ професионалист с натоварен график ще се възползва повече от краткосрочен интензивен курс, докато млад възрастен, който с гъвкава програма може да се възползва от дългосрочна програма за потапяне.

В същото време искаме нашето училище също да бъде безопасно убежище - център за помощ и обучение както за нашите чуждестранни съседи, живеещи на пълно работно време в Бостън, така и за нашите временни студенти, които посещават града. Нашето широко предлагане на студентски услуги е създадено да бъде спасителна линия в Бостън и помощна ръка за цялото ни студентско тяло.

НАШАТА МИСИЯ

Нашата мисия е да предоставяме качествено обучение по английски език, както и основните езикови умения и културни познания, които ще помогнат на нашите ученици да постигнат своите академични, професионални и лични цели.

Да се ​​даде възможност на студентите да подобрят езиковите си умения и да насърчат оценяването на американския английски език и културата в образователна среда.

Поддържане на екип от инструктори и администратори, посветени на помагането на студентите да се усвоят и интегрират удобно в американската култура и ежедневието.

Предлагайте формални академични инструкции, както и практическо обучение за ежедневието.

Да предложим персонализирано внимание на студентите чрез нашия уникален подход за изграждане на блокове.

Да предоставя програми, които са образователни, актуални, висококачествени и демонстративно ефективни.

Местоположения

  • Boston

    20 Linden Street - 2nd Floor, Allston, MA 02134, Boston

Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси