Keystone logo
Intercultura Costa Rica

Intercultura Costa Rica

Intercultura Costa Rica

Представление

Защо да изберете Intercultura?

Intercultura Costa Rica Испански училища с две красиви по поръчка кампуси - град и плаж - са създадени през 1993 г. с цел да осигурят висококачествени и разнообразни програми за испанско потапяне за всички възрасти, националности и испански нива. Нашите програми надминават всички стандарти. С нашите две места с висок контраст ние предлагаме на студентите възможността да научат И да живеят на испански език и култура на Коста Рика чрез нашите:

 • дискусионните курсове по испански език са динамични и интерактивни
 • безплатни ежедневни дейности: латински танци, йога, готвене, филми, zumba, изкуства ..
 • които са на пешеходно разстояние от училище.
 • отлично качество на нашите университетски преподаватели (ние сме единственото езиково училище в Коста Рика, признато от Глобалния договор на ООН) и са избрани от Дюк, UNC, Университета в Кънектикът и други за програми в чужбина.
 • приятелска атмосфера, персонализиран подход и внимание към детайла
 • ангажимент за устойчиво развитие на общността (съвместно провеждаме програма за нестопанска цел за местни деца, наред с други проекти).

Обърнете внимание на нашия колектив "Ередиа Сити" - от гледна точка на студентите:

МАЛКИ КЛАСОВЕ

Нашите динамични и интензивни групови класове съдържат максимум 6 студенти . Използвайки комуникативния подход на преподаване, ние напълно ангажираме нашите ученици и ги поставим на пътя към езиковия успех.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ОБЩНОСТТА

В допълнение към подпомагането на учениците да учат испански език, Intercultura също така се ангажира да допринесе за отговорното и устойчиво развитие на общностите, които ни принадлежат. Около 3% от таксите за обучение на студентите се използват за финансиране на инициативи за развитие на общността, екологични проекти, културни събития и предоставяне на допълнителни образователни възможности за местните общности и членовете на персонала.

С нашите добре установени доброволчески проекти в цялата страна и опитни доброволчески координатори на място, Intercultura предлага големи и уникални възможности за доброволци за всички студенти, които са завършили курс по испански език с нас. Можете да предоставите доброволно време в областта на образованието, социалната работа, защитата на животните и опазването на околната среда.

ПРИЗНАВАНЕ НА СЪЕДИНЕНИТЕ НАЦИИ:

Intercultura е и първата академична институция в Коста Рика, за да получи официално признание като партньор в Глобалния договор на ООН, като поддържа принципите на устойчивото развитие и корпоративната отговорност в областта на правата на човека, трудовото законодателство и екологичните практики.

Местоположения

 • Heredia

  Calle 10 Avenida 4, 40101, Heredia

  • Sámara

   del Hostel El Dorado 150 metros al sur, frente a la playa, Provincia de Guanacaste, 50205, Sámara

   Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси