Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Представление

Instituto Superior de Estudios Psicológicos, ISEP, е частна европейска институция за висше образование и клинична интервенция в областта на клиничната психология, невронауките, психопедагогиката и логопедията, основана през 1984 г. , която е обучила повече от 35 000 специалисти и е лекувала повече от 20 000 пациенти. в техните клиники. ISEP е създадена като независима институция с ясно международно измерение и практически и социален дух.

Това е най-важният център за обучение на психолози, педагози и логопеди в Испания и с най-голям брой студенти, базиран в Барселона и офиси в Мадрид и Валенсия.

Институтът разделя своите дейности на обучение, интервенция и разпространение:

ISEP TRAINING, магистърски и следдипломни програми за обучение.

ISEP Formación предлага на професионалистите в областта на психологията, образованието и здравеопазването висококачествени и съвременни програми за обучение, които им позволяват да придобият специализация в конкретна област и да придобият изключителна професионална компетентност в упражняването на съответните дисциплини.

ISEP Clinical Unit , мултидисциплинарни клиники за клинична интервенция.

Клинично звено ISEP с мултидисциплинарна ориентация, специализирано в консултиране, оценка и лечение на проблеми, свързани с психологията, ученето и здравето.

Запознайте се с Isep

Методологии на Isep

„ISEP ми помогна много да се справя с професионалния си живот“
Шарлот Домингес

Местоположения

  • Barcelona

    C/ Berlín 9, bajos, 08014, Barcelona

  • Madrid

    C/ Raimundo Lulio 3, 4º planta, 28010, Madrid

  • Valencia

    Av. Tres Forques, 2, 46018, Valencia

Въпроси