Keystone logo
Institute of Technology Sligo

Institute of Technology Sligo

Institute of Technology Sligo

Представление

RTH

Тъй като за първи път е открит през септември 1970 г., IT Слиго е един от ИрландияВодещата институции от трето ниво. Учениците са в основата на това, което правим. Той е дом на 6000 ученици в цяла пълно работно време, непълно работно време и програми за обучение на Института. От тях 2000 са изучаване онлайн.

5ey7j

В IT Слиго, Ще научите лекторите си, както и съучениците си. Тук ще създадете мрежа от приятелства, която ще продължи цял живот.

IT Слиго Е мястото, за да ви помогне да напреднете в света на работата с настаняването в индустрията. Благодарение на нашите близки контакти и изследователско сътрудничество с водещи фирми и големи работодатели, ние можем да Ви предложим голямо разнообразие от възможности.

IT Слиго Също е силно амбициозна институция на трето ниво. Работата по посока повторно обозначение като технологичен университет, инвестициите на € 60 милиона в колежа съоръжения през последното десетилетие е създал невероятен 21-ви век учене среда.

Не съществува стои неподвижно. Срещу три училища на живот на Института в Бизнес & социални науки; Engineering & Design; и науката, IT Слиго непрекъснато развитие и напредък на своите курсове и съоръжения, за да се осигури цялостен пакет, който отговаря на нуждите на ученика днес - и утре.

e57j

Шест Причина да избера IT Слиго

  1. Значение и разнообразие от нашите курсове - Ние работим в тясно сътрудничество с индустрията, за да адаптираме нашите курсове, така че когато се дипломира, имате квалификация, които работодателите признават и искат.
  2. Нашата Преподаватели - Текущи студенти постоянно подчертават качеството на преподаване и от преподавателски кадри, като един от най-големите предимства на ИТ Слиго му.
  3. Това е персонален - Малки размери класа означават студенти се възползват от индивидуално внимание и подкрепа от нашия специализиран персонал.
  4. Cool Campus - Нашият единствен модерен 72-акровата "Университет-усещане" кампус се развива непрекъснато, за да отрази нуждите на ученика на 21-ви век. Всичко е в непосредствена близост - включително и центъра на град Слиго
  5. Амбициите на световните класове - освен че са признати за Ирландия номер 1 за цифрово (онлайн) образование, IT Sligo е произвела международно признати разумни проучвания в областта на науката и археологията през последните 12 месеца.
  6. Втори дом - Като място за живеене, Слиго похвали с един от най-достъпни, атрактивни и ярки опциите начин на живот. Тук има достатъчно високо качество студент настаняване.
GM

Местоположения

  • Sligo

    Ash Lane, F91 YW50, Sligo

Въпроси