© Carrianna Field
INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

Представление

Кои сме ние

INISEG е международен институт за изследвания, който се ражда като необходимост да предостави на бъдещите си студенти цялото обучение, информация за обучение, дейности и професионални възможности, които са разработени в областта на глобалната сигурност.

Институтът е основан през януари 2017 г. под ръководството на Мануел Гонзалес Фолгадо, водещ професионалист в областта на сигурността, с много важни специализации в сектора и е важна новаторска референция в онлайн образователната система в Испания, отваряйки възможности за достъп до професионално обучение за повече от 18 години на пазара и в момента играе ролята на президент на Aucal Foundation и корпоративен генерален директор на Aucal Business School.

По тази причина и поради важността на достигането до всички потребители, които искат да се развиват в този сектор, Aucal и INISEG се обединиха, за да направят

възможна е тази реална възможност да предложим най-добро качество в обучението, достъп до дейности в района, достъп до пълен документационен център на сектора и възможност за непрекъснатост на обучението в областта на сигурността.

След 18-годишно обучение, институтът е създаден да пресича границите на региона и да се превърне в истинска репетиция като водеща институция в областта на глобалната сигурност, както и в интердисциплинарния анализ на въпроси от международни изследвания като тероризма Международна корпоративна киберсигурност, криминология, военна история и обществена и частна сигурност.

Фондацията "Аукал"

Фондация "Аукал" е образователна институция с иновативен характер и загрижена за развитието на нови технологии, прилагани в академичния и обучителния свят. В резултат на този интерес се роди проектът Aucal, известен в Испания като специализирано професионално училище в областта на сигурността. предлага изключително всички курсове онлайн, смесени и лице в лице, предлагани от INISEG в рамките на широк спектър от курсове и от които студентите имат достъп до стипендии, доходи, бонуси и специални промоции чрез това престижно бизнес училище , които присъстват преди повече от 18 години в онлайн образователния пазар в Испания и вече са обучени и квалифицирани над 45 000 студенти.

Също така, фондация Аукал участва в външни проекти, където работи като сътрудник.

мисия

Нашата мисия е да обучаваме професионалисти от бъдещето, които отговарят на нуждите от обучение или специализация, които пазарът непрекъснато изисква, за да разшири техния професионален профил и конкурентоспособността на труда.

ценности

Основаваме дейността си върху иновациите, насърчавайки предприемаческия дух. Ние не само предаваме знания, но също така искаме да внушим в нашите студенти професионални умения, така че те да могат да извлекат максимална полза от тях като експерти.

качество

В INISEG смятаме, че е важно да се преподават понятия, но още повече, както се научават. Поради това предлагаме качествена информация, основана на нейното практическо приложение и е възможно най-динамична, така че да е ефективно и забавно обучение. ,

Една крачка напред

INISEG има и други важни сътрудници, които правят възможно образователната мисия като организация, създавайки един от най-модерните центрове за дигитално историческо документиране в областта на сигурността, които ще позволят на студентите и потребителите като цяло да имат важни и уместни данни в тази област.

Сред секциите, които потребителите ще намерят в този пълен уебсайт, могат да бъдат посочени някои много важни такива като уеб-семинари, образователни семинари, учебни занимания и доброволчески дейности, включени в някои обучителни програми, общи събития, семинари, дигитални панаири, най-важните панаири за обучение в сектора. много публикации, които винаги ще бъдат актуализирани в полза на всички заинтересовани.

Благодарение на своята траектория и на постоянния обмен с ученици от цял ​​свят INISEG започва с мрежа от контакти, съюзи и важни споразумения с водещи организации от сектора и

чиято цел е да осигури възможно най-голям достъп до проучването, което всички заинтересовани потребители искат да постигнат.

INISEG определя три основни насоки на действие:

 • Създаване на съответни знания в международните изследвания в областта на сигурността
 • Съобщаване на съответните знания в международните изследвания в областта на сигурността
 • Обучение и създаване на специалисти

Местоположения

 • Madrid

  Paseo de las delicias, 31, 28045, Madrid

 • Zamora

  Postigo de Nuestra Señora 2, , Zamora

  Програми

  Въпроси