Keystone logo
Indonesian Computer University

Indonesian Computer University

Indonesian Computer University

Представление

Индонезийският компютърен университет (UNIKOM) е официално създаден във вторник, 8 август 2000 г. въз основа на Указ на министъра на националното образование номер 126 / D / 0/2000.

Визия: Да бъдеш водещ университет в областта на информационните и комуникационни технологии, глобален проницателен, енергичен предприемач и да бъдеш водещ център в областта на науката и технологиите, който подкрепя националното развитие и ориентиран към интересите на Общността, нацията и Щат.

Мисия: Осигуряване на модерно висше образование, основано на културата на организацията на UNIKOM, PIQIE (Професионализъм, почтеност, качество, информационни технологии, отлични постижения), с благоприятна образователна система и учебни програми, базирани на софтуер, хардуер, предприемачество и мултимедия Анимация, чрез оптимизиране на съществуващите ресурси въз основа на Принципите на ефективност, ефективност и производителност.

Цел: Да се създадат отлични възпитаници в областта на информационните и комуникационни технологии, компетентни и надеждни в своята област на обучение, да имат дух на предприемачество, учтиви и добродетелни, да имат ангажимент за напредък на нацията и държавата и верни и предани на Всемогъщия Бог .

Местоположения

  • Bandung

    No.112-116, Lebakgede, Kecamatan Coblong, Kota Bandung, Jawa Barat 40132, Indonesia, , Bandung

    Въпроси