Keystone logo
Independent College

Independent College

Independent College

Образование в Ирландия <span translate="no">Pathway</span> Webinar

Уебинарът Pathway образованието в Ирландия ще се проведе онлайн на 18 април, съвместно домакин на Independent College и International House Dublin.

Представление

Не можете да присъствате на събитието, но искате да научите повече за пътя си към обучението по английски език и висшето образование в Ирландия?

Регистрирайте се тук, за да се присъедините към нас на нашата БЕЗПЛАТНА образователна пътека в Ирландия дори на април 18th 2024:

https://www.cognitoforms.com/IndependentColleges/IndependentCollegeInternationalHousePathwayWebinar

Нашата история

Ние сме специализиран колеж по съвременен бизнес и право, централно разположен в края на финансовите и технологични райони на Дъблин. Ние вярваме, че образованието е трансформиращо, трябва да бъде приобщаващо и да насърчава брилянтни умове с отворени обятия.

Нашата експертиза

Независимият колеж е създаден в Дъблин през 2007 г. Ние сме колеж, в който качествената академична среда е балансирана с предприемачески дух, като се създават курсове, които изпреварват тенденциите, свързани са с икономиката и са насочени към пригодността за заетост. Свързан с бизнес общността, Independent College е място, където нашите преподаватели и програми помагат за вдъхновяването на критично мислещи хора, лидери на промяната и учащи се през целия живот.

Нашата репутация

Гордеем се с акредитацията на QQI за нашите бакалавърски и следдипломни програми. Програмите на Независимия колеж са валидирани по най-високите стандарти както на национално, така и на международно ниво. Тя представя нашия ангажимент към качеството и високите стандарти, които прилагаме за осигуряване на ценно преживяване за нашите студенти, персонал и преподавателски екип.

Основни ценности

Ние вярваме в разнообразието на мислене, пол, възраст и култура. Нашите лектори са лидери в своите области. Нашите програми са завладяващи, предизвикателни и с високо качество. Нашето насочено към студентите преживяване е в основата на всичко, което правим.

Ние сме в центъра на обучаемия

Ние поставяме нашите обучаеми в центъра, а не в периферията. Нашият фокус е върху студентския опит. Ние ценим взаимодействието, индивидуалността, гъвкавостта, растежа и взаимното уважение. Нашата концепция осигурява по-добро обучение за всички.

Осигуряваме среда на принадлежност

Ние насърчаваме усещането за приобщаване и интеграция, като същевременно насърчаваме увереността и мненията. Ние изграждаме чудесна общност с персонализирана поддръжка, където учениците се сприятеляват за цял живот.

Защото вашата квалификация ще бъде международно призната

Вашата нова квалификация означава академични постижения, но също така и по-задълбочено разбиране на вашия предмет от практическа гледна точка и това е високо ценено във вашата област.

Защото ще се насладите на времето си тук

Какъвто и предмет и квалификация да изберете, ние ви обещаваме, че ще имате интересно и провокиращо мисъл учене, в което ще очаквате с нетърпение всеки клас. Вашият студентски живот ще бъде обогатен не само от колежа и курса, но и от нови приятели, колеги и прекрасен град.

За независимия колеж

В качеството си на президент на Независимия колеж се радвам, че обмисляте да продължите академичното си обучение в нашия колеж.

Основната цел на Independent College е да предостави на нашите ученици учебни програми, които са подходящи, остават с вас завинаги, са основа на бъдещия ви успех и водят до квалификации, които се ползват с голямо уважение в избраната от вас област.

След завършване, вашата студентска, следдипломна или професионална награда в различни дисциплини ще бъде призната, където и да отидете, както в Ирландия, така и в чужбина.

Ние сме ориентиран към целите, кариерно ориентиран колеж. Гордеем се с персонализираното си обучение, доставено по най-високите академични стандарти в интерактивна учебна среда от висококвалифициран и приятелски настроен преподавателски персонал.

Ако се запишете при нас, времето, прекарано в Независимия колеж, ще бъде приятно и академично удовлетворяващо, докато се подготвяте за следващата глава в живота си. Ще се учите от някои от най-опитните и уважавани преподаватели във вашата област в една интелектуално оживена академична общност. Това ще ви осигури не само стъпало към избраната от вас кариера, но и житейски уроци, приятелства и връзки, които ще продължат и в бъдеще.

Очакваме да ви посрещнем като част от следващия ни прием на студенти.

Padraig Hourigan

президент

Характеристики на кампуса

нашето местоположение

Основният кампус на Independent Colleges се намира на The Steelworks, Foley Street, Dublin 1. The Steelworks е впечатляваща пететажна сграда с 40 класни стаи и атриум от пода до тавана, ресторант на покрива и открита тераса, библиотека, компютърни съоръжения с изглед към частно озеленено застрояване и невероятна гледка към града.

Комплексът Steelworks се намира в центъра на града между Talbot St и Amiens St в близост до IFSC. Кампусът е на около 600 метра от главната търговска зона на Henry St & O'Connell St и е отлично обслужен за транспорт с лесен достъп до влакове, трамвайна линия Luas и градски и регионални автобусни терминали.

Да живееш тук

Дъблин разполага с богат избор от апартаменти, легла, квартири, къщи за гости и общежития, където студентите си правят дома всяка година. Има толкова много неща за правене и разглеждане с хиляди традиционни и съвременни пъбове, ресторанти и клубове. Градът има повече от справедливия му дял от музеи, галерии и исторически сгради.

Спорт

Croke Park е точно на север от реката и е домът на националните спортове на Ирландия по хвърляне и галски футбол. С капацитет от 82 300 зрители, той е третият по големина стадион в Европа. Ръгби се играе на зашеметяващия нов стадион Aviva в Southside, докато има стотици футболни, ръгби, галски футбол, хърлинг, тенис, плуване и други клубове из целия град.

Изкуствата

Дъблин има световноизвестна литературна история, създавайки много видни литературни личности, включително нобеловите лауреати Уилям Бътлър Йейтс, Джордж Бърнард Шоу и Самюъл Бекет. Други влиятелни писатели и драматурзи са Оскар Уайлд, Джонатан Суифт и Брам Стокър. През юли 2010 г. Дъблин е обявен за град на литературата на ЮНЕСКО, Единбург, Мелбърн и Айова Сити с постоянно заглавие. В центъра на града има няколко театъра, а най-известните са Gaiety, Abbey, Olympia, Gate и Grand Canal.

Забавление

Дъблин има вълнуващ нощен живот и е известен като един от най-младите градове в Европа, като се смята, че 50% от гражданите са под 25 години. В центъра на града има много кръчми, особено в района около St. Stephen's Green и Grafton Street, особено Harcourt Street, Camden Street, Wexford Street и Leeson Street, където има най-популярните нощни клубове и пъбове. Най-известният район за нощен живот е Темпъл Бар, южно от река Лифи. Музиката на живо се свири по улиците и на места в Дъблин като цяло.

Студентски услуги

Independent College DublinПозитивната, високоенергийна среда, дълбоко ангажираните преподаватели и персонал и силната мрежа от системи за поддръжка го правят идеалното място за вас да намерите своята ниша – академично, социално и професионално.

Академично въвеждане

Посещаването на колеж за първи път може да бъде вълнуваща перспектива. Въпреки това, мнозина също намират, че перспективата за преминаване от институция от второ ниво към институция на трето ниво може да бъде обезсърчително преживяване. В Independent College Dublin искаме да гарантираме, че този преход е възможно най-безболезнен. Поради тази причина ние организираме въвеждане на студенти преди началото на всяка бакалавърска програма. Това дава възможност на всички студенти да се срещнат с декана на колежа, техния ръководител на факултет, мениджър опит и кариера на учащите и техните състуденти.

Академична подкрепа

Всяка академична програма има специален служител, който се занимава с всякакви академични проблеми, с които студентите могат да се сблъскат. Административният персонал на факултета има отворен офис от 9.30 ч. до 17.00 ч. от понеделник до петък.

Кариерни съвети

Independent College Dublin е наясно с непрекъснато нарастващите предизвикателства, пред които са изправени учениците. Доброто CV е жизненоважно при кандидатстване за работа. Също така е много важно да се подготвите за интервюта. Нашият мениджър за опит и кариера на учащите ще помогне на студентите от последната година да напишат автобиографията си и ще предложи насоки и съвети при подготовката за вашето интервю.

Компютърни услуги

Достъпът до услуги като Moodle, онлайн ресурси и списания, безжичен достъп до интернет и онлайн съхранение се предоставят безплатно на всички регистрирани студенти.

Студентски и кампус живот

Независимо дали търсите спорт и фитнес, студентски организации, местен нощен живот или студентски дейности, Independent College Dublin ви предлага страхотни ресурси и достъп до най-добрите съоръжения. Местоположението на Independent College Dublin в центъра на града предлага изобилие от удобства на прага ни.

Студентски отстъпки

Използвайте студентската си карта Independent College Dublin , за да се възползвате от тези изключителни отстъпки:

 • Energie Fitness, Clarendon Street
 • Tower Records – 10%
 • Hughes & Hughes Books - 10%
 • Фермата, улица Доусън - 10%
 • KC Peaches, Nassau Street – 10% и схема за карти за лоялност
 • Cafe Sol, Dawson Street - 15% и схема за карти за лоялност
 • Hickey's Pharmacy- 15% отстъпка от рецепти и 10% отстъпка за други артикули
 • Доктор, Suffolk Street- €10 отстъпка от таксата за консултация

Студентско благосъстояние

Ние предлагаме съвети и подкрепа на всички студенти в колежа. Независимо дали се притеснявате за изпити, назначения, настаняване или финанси, служителят за студентско обслужване е на разположение, за да помогне с вашите притеснения. Въпреки това, ако се нуждаете от допълнителна помощ и желаете да говорите със съветника на колежа, ще ви бъде предоставено направление.

Тази услуга е безплатна и напълно поверителна.

Международни студентски услуги

Предлагат се специфични услуги за чуждестранни студенти, преди да пътуват до Ирландия и след влизането им, за да подпомогнат прехода им към Ирландия.

  Местоположения

  • Dublin

   The Steelworks, Foley Street, D01 X997, Dublin

   Въпроси