West Virginia University – Reed College of Media

West Virginia University – Reed College of Media

West Virginia University – Reed College of Media

Представление

The WVU Reed College на Media е студент в центъра на журналистиката училище която е била дипломира журналисти и стратегически комуникатори, тъй като 1939. Докато корени в традицията, WVU Reed College на Media също така предлага иновативни учебни планове и реалния свят опит, които подготвят учениците за кариера в днешната медийна индустрия. Пионер в онлайн завършил образованието, Интегрираните маркетингови комуникации (IMC) програма е на нацията първата изцяло онлайн магистърска програма, и неговата Маркетингови комуникации на данни (DMC) програма е първата магистърска нацията степен фокусирана специално върху данните за въздействието на маркетинговите комуникации.

За д-р Perley Isaac Reed

ай., ф

Д-р Perley Isaac Рийд основана на Колежа на Media в Западна Вирджиния университет през 1939. Бивш английски и журналистика професор, Reed помогна да разширим гамата от предложения журналистика курс в WVU и е кръстен на първия директор на Колежа на Media когато стана независима училище.

Рийд изигра ключова роля в създаването на много от Колежа на студентски организации media за. Той също така спомага за създаването на две национални групи - Kappa Tau Alpha, колеж чест общество, което признава, академични постижения и насърчава стипендия, журналистика и масови комуникации, и на Американското дружество по журналистика училищни администратори, които по-късно се свързани с Асоциацията за обучение по журналистика.

Рийд смята, при спазване журналистика студенти осъзнават и в близък контакт с лекари в областта, и той често поканени членове на работа натиснете, за да достави специални лекции на студентите. Тази концепция продължава чрез специални събития като годишното на Колежа "Журналистика Week", и Ogden Вестници Семинар Series, както и много възпитаници, които се завръщат в Алма матер като гост-лектори и професионалисти в жилище.

Преди всичко, Reed символизира професионализъм, журналистика и масови комуникации. Той вярваше в дисциплина и упорита работа - за себе си, както и за неговата способност и неговите ученици - и живее с максимата, "Точност! Точност! Точност! "Завещания Рийд включват не само твърдо установена Колеж по медиите в WVU, но и по-трудно-да-се определи дух на професионализъм всели в студенти сега работят като журналисти и професионални комуникатори по целия свят.

Кратка история на Мартин Хол

Аз, jhtdsb

Разположен в сърцето на центъра на Campus WVU му, Мартин Hall е най-старата сграда в университетския кампус. Завършен през 1870 г., първоначално е бил наречен университет Hall. Това е първата сграда, построена от новия West Университета на Вирджиния, която е създадена от комбинацията на Woodburn Жена семинария и Monongalia академия през 1867.

Уникалността на Мартин Хол го спаси от унищожение - съдбата на много ранен университетските сгради съборени, за да се направи място за ново строителство. Смятан незаменима например на 19-ти век архитектура, Мартин Хол и другите сгради Woodburn кръг (Woodburn зала и Chitwood Hall) са вписани в Националния регистър на исторически места. Джордж А. Смит, бивш архитект университет, каза Мартин Хол "е построен в еклектичен период на Classic Възраждането и могат да бъдат определени като във френския начин на Втората империя." Сградата е преименуван Мартин Хол през 1889 г., в чест на първия президент на университета, на Rev. Александър Мартин. А методистка министър роден в Шотландия, Мартин беше президент WVU е от основаването си до 1875.

В продължение на почти 50 години, Мартин Хол е бил център за всички класове за студенти подготвям и служи като щаб за колумбийските и Parthenon Литературни общества. От 1918 до 1952 г., тя се помещава Физическия факултет.

През 1952 г. д-р Perley Isaac Рийд, декан на Колежа на Media, моли да се премести на Колежа от тесните си квартали на последния етаж на Woodburn Зала на Мартин Хол. След обновяването, Колежа на Media мести в своите нови квартали през 1953.

Под ръководството на Дийн Guy Stewart, сградата претърпява основни ремонти в 1976-1977. Мартин Хол бе изкормени, и нов интериор е построена, за да се подобри класна стая и офис площи и осигурява повишени съоръжения.

От 2005 г., Мартин Хол е бил подложен на друга серия от ремонти, предназначени за подобряване на остарялата инфраструктура на сградата и осигуряване на по-модерна учебна среда за колеж на учениците медия. последните ремонти Мартин Хол са продължение на зрението Дийн Стюарт, с което броят на Колежа на Media в 21-ви век.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • USA Online

    USA Online, Съединени Американски Щати

Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси