Immaculata University

Immaculata University

Immaculata University

Представление

Наближавайки 100-годишнината си, ние се стремим да поддържаме култура, вкоренена в традициите на доброжелателността. Поддържаме класовете малки, като предлагаме голямо разнообразие от предмети, специалности и занимания. Ние предлагаме християнски основни ценности в най-модерната среда. Студент от всякаква вяра ще напусне Immaculata University подготвен за разнообразния и сложен свят като цяло.

Ние сме тук не само за да станем по-добри, но и за да създаваме по-добри. Нашият успех се измерва по отношение на стойността, която създаваме. Възниква, когато излизаме извън себе си, за да служим на хората, общностите и света около нас. Горди сме, че пренасяме знанията си напред и ги използваме за изграждане на нова мъдрост и нови резултати. В Immaculata знаем, че знанието няма край - и че няма край на способността му да променя нещата към по-добро.

Immaculata University , католическа академична общност, основана и спонсорирана от сестрите, служителки на Непорочното Сърце на Мария, се ангажира със стипендия, формиране на целия човек за лидерство и служба и овластяване на всички да търсят истината, да насърчават справедливостта и да участвате в диалог между вярата и културата.

Основан в традициите и харизмата на IHM от 1920 г.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
  • Dunmore

    Morgan Road,104, 18509, Dunmore

    Въпроси