IMF Smart Education Ecuador

IMF Smart Education Ecuador

IMF Smart Education Ecuador

Представление

Академичната институция на МВФ е международна справка в следдипломно обучение с повече от 125 000 студенти и 5000 компании, създадени за 20 години. Качеството и престижът на услугите му се подкрепят от организации като Асоциацията за развитие на колегиални бизнес училища (AACSB), Асоциацията на MBA (AMBA) и EFQM +500.

Студентите от МВФ ще могат да получат тройна степен: две университетски и една професионална. Еквадорска квалификация, призната от SENESCYT като квалификация от четвърто ниво, и всички те със стойност в Европейското пространство за висше образование.

МВФ позволява достъп до обучение чрез избор на начин, който най-добре отговаря на вашите нужди:

  • Онлайн: С модерен виртуален кампус, достъпен навсякъде по света по всяко време.
  • Смесено: Комбиниране на предимствата на онлайн модалността с класове лице в лице.

Освен това предлага гъвкавост при извършване на плащания: Ако изберете еднократно плащане, допълнителни 5% отстъпка или частично плащане на месечни вноски без лихва по време на периода на обучение.

Изправянето пред нови професионални предизвикателства, които ни позволяват да трансформираме средата, в която живеем и извършваме работата си, изисква солидно обучение. Иновативно и качествено обучение, чиято методология, ориентирана към студентите, е насочена към личните и професионални обстоятелства на онези, които се стремят да постигнат най-добрата си версия.

together now

Местоположения

  • Quito

    Calle Javier Arauz 111 y Germán Alemán, 170135, Quito

Програми

Въпроси