Imagine Education Australia

Imagine Education Australia

Imagine Education Australia

Представление

За Imagine Education Australia

Imagine Education Australia е център за професионално образование и обучение и частен център за английски език с учебни заведения в Бризбейн и Голд Коуст.

Imagine Education Australia има четири кампуса: нашия основен кампус на Benowa Road; нашия централен център в Саутпорт на улица Scarborough; нашия Ашмор Кампус в Ашмор; и нашия Бризбейн Campus в сърцето на Бризбейн Сити.

Представете си, че образованието има и четири срещи за обучение на живо, където студентите могат да получат практически опит, работещ в реалния свят. Нашата жива среда за обучение е за студенти, които учат в нашия автомобилен факултет, Факултет за детски услуги и факултет по хотелиерство.

Imagine Education предлага:

 • Съвременни съоръжения
 • Първокласни курсове за студенти от Австралия и по света
 • Студентски услуги (включително Homestay и помощ за заетост)
 • Опитен и професионален персонал
 • Забавни и вълнуващи класове

Нашата мисия

"Mission of Imagine Education Australia е да предостави образование на световно ниво за всички ученици в позитивна и грижовна учебна среда. Това ще бъде постигнато чрез:

 • Увеличаване на международната информираност чрез интегриране на студентите в австралийското общество и по този начин развиване на по-задълбочено разбиране за австралийската култура.
 • Използване на нови и новаторски методологии за преподаване.
 • Помага на студентите да развият компетентност и увереност в използването на английски език, за да се справят с академичните изисквания на гимназията и университета в Австралия.
 • Създаване на учебни Pathways , услуги и възможности за студентите чрез висококачествени програми, насочени към студентите, в безопасна и подкрепяща училищна среда от специализираните учители и помощен персонал.

Представете си, че образованието е синоним на качествено образование и дългосрочен успех в кариерата.

Защо да учат с нас?

 1. Опит и възможности: Imagine Education Australia е регистрирана организация за обучение, която от 2005 г. насам предлага качествено обучение, свързано с индустрията. Имаме специално създадени съоръжения и най-съвременни учебни среди, включващи интерактивна технология за бяла дъска.
 2. Акредитирани курсове: Нашите квалификации са изградени в съответствие с националните пакети за обучение и са в съответствие с Рамката за качество на ПОО. Imagine Education Australia Курсовете в Imagine Education Australia са валидирани от индустрията, за да осигурят най-актуалното и подходящо обучение за днешната бизнес среда.
 3. Индустриален ангажиран персонал: С напълно квалифициран, страстен преподавател, който има дългогодишен опит в своята индустрия и който подкрепя приобщаващото обучение, студентите получават обучение от най-добрите.
 4. Признаване на предишно обучение и трансфер на кредити: Вашите досегашни проучвания и професионален опит могат да бъдат признати като кредити в Imagine Education Australia .
 5. Pathways фондацията *: Студентите, които търсят Pathway в университетските бакалавърски програми, могат да се възползват от програмата на Фондация Pathway на Imagine Education Australia . Pathways от нашите професионални програми ви позволяват да напредвате в бакалавърските програми с кредит, което означава, че можете да завършите степента си още по-бързо!
 6. Обучителни среди на живо: Не просто учи в класната стая: изучавайте се в една от тренировъчните среди на Imagine, където получавате практичното, практично обучение и опит, от които се нуждаете, за да започнете кариерата си.
 7. Оценяване на уменията: демонстрирайте вашето обучение по много начини, не само изпити. Освен това обучаемите на работното място се оценяват заедно със собственото им обучение по заетостта.
 8. Гъвкави изисквания за влизане и многократни постъпления: Никога няма да пропуснете началната си дата с възможностите за гъвкаво записване и многократните постъпления на Imagine през цялата година.
 9. Опции за таксите: Открийте рентабилен начин за постигане на вашите кариерни резултати или Pathway за по-нататъшно обучение с нашите конкурентни курсове и репутация за гъвкави планове за плащане.
 10. Стипендии: Ние признаваме страстта и академичния талант на нашите кандидати и предлагаме стипендиантска програма.
 11. Финансирани от правителството места: Налични са държавни финансирани длъжности за местни записи, стажове и чиракуване.
 12. Университетска артикулация *: Вашето обучение може да разчита на вашата университетска степен с нашата университетска артикулация в университета "Бонд" и други големи австралийски университети. Винаги разширяваме възможностите си за кариера!

* ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА: Това по никакъв начин не означава гарантирано място в университетска или гимназиална програма. Индивидуалните кандидатури трябва да бъдат одобрени от прилагания университет или училище.

Местоположения

 • Gold Coast

  3 Benowa Rd, 4215, Gold Coast

 • Brisbane

  Brisbane, Австралия

  Въпроси