IM – Digital Business School

IM – Digital Business School

IM – Digital Business School

Представление

IM е първото бизнес училище, специализирано във високопроизводителен дигитален маркетинг.

В съответствие с плана за цифрово образование на Европейския съюз 2021/2027, ние обучаваме високоефективни дигитални маркетолози чрез уникална методология, която съчетава обучение по технически умения с обучение в умения за изпълнение , които, когато работят заедно, успяват да повишат скоростта на бизнеса резултати и проекти, които ръководят.

Тези профили с висока цифрова производителност са много търсени в частни и публични компании. Ние управляваме това търсене чрез отдела за дигитални кариери, който отговаря за свързването на нашите студенти със свободните позиции, които искат да заемем.


Фокусът на нашите програми

Подхождаме към обучението на професионалисти за новото поколение дигитален бизнес от напречна визия: маркетинг , комуникация и дигитален бизнес , със специализирани майстори, които се открояват с дълбок и актуализиран учебен план, където всички предмети са практически и се преподават от активни експерти.

Всички наши магистърски степени имат двойна степен със 100% практически предмети, които са добавени към виртуален кампус без конкуренция в други европейски училища и методология, която проследява представянето ви, като ви дава периодична обратна връзка, ние гарантираме, че се развивате в правилната посока, създавайте уникално преживяване, което се превръща в високо обучени и конкурентоспособни професионалисти, които се открояват в процесите на подбор.

ОБМЕН НА РАБОТА, СПЕЦИАЛИЗИРАН В ЦИФРОВИ ПРОФИЛИ

Нашето училище е замислено почти като агенция за настаняване, нашата крайна цел е същата като вашата: да имате достъп до качествена цифрова заетост, да напредвате в професията си или да се ангажирате с всички гаранции за успех в дигиталната област.

Така че ние работим с LSAs бо мощен едно задание за опита си в областта на цифровите профили, които са в постоянно търсене и поставяне на специализирани профили като Джесика в големи фирми в Испания.

Джесика ви казва от първа ръка

ЕДИНСТВЕНИЯТ, СПЕЦИАЛИЗИРАН ЗА ВИСОКО ЦИФРОВА ЕФЕКТИВНОСТ

Изучаването на дигитален маркетинг не е същото като изучаването на високоефективен дигитален маркетинг

Благодарение на методологията High Performance, вие включвате повече технически умения, както и умения за изпълнение, които ви карат да се откроявате със знания и резултати в взискателната и конкурентна дигитална среда.ДВОЙНА И ТРОЙНА СТЕПЕН

КАКВО ПРЕМЕСТВА НАШИТЕ?

Предложете най-доброто обучение по дигитален маркетинг и го направете достъпно за всички . Дигиталният маркетинг не трябва да е собственост на няколко компании.

Ние обучаваме, вдъхновяваме и си сътрудничим с общност от студенти, възпитаници, професори и професионалисти от сектора, които насърчават жива и активна мрежа. Релационна система за взаимно подпомагане в сложната цифрова среда.

Местоположения

 • Barcelona

  Fisica, 13-17 L.2, 08038, Barcelona

 • Madrid

  Plaza de Carlos Trias Bertrán, 4, 28020, Madrid

 • Barcelona

  Carrer de la Física,13-17, 08038, Barcelona

  Въпроси