© CU Marketing Department
Ilia State University

Ilia State University

Ilia State University

Представление

Защо Ilia State University ?

Ilia State University посреща около 5000 младежи всяка година на всички нива на висшето образование. ISU се стреми да отговори на нуждите на всеки студент и да му помогне да достигне своя потенциал. Ilia State University екипира студентите си с цялостен опит, за да им осигури необходимите знания, умения и увереност, за да постигнат бъдещи цели в кариерата си. ISU осигурява напреднала и специализирана академична общност, в която учениците могат да се учат от експерти и да получат квалификацията, която търсят.

Ние предлагаме:

Обучение, ориентирано към учениците - Вълните връзки между професори и студенти допринасят за оживено академично сътрудничество и дебати. Студентите се насърчават и подкрепят от факултета да намират своите индивидуални научни интереси по време на обучението си.

Практически базиран учебен план - ISU си сътрудничи с правителствени органи и международни организации, както и с публични и частни организации, създаващи възможности за интегриране на теоретичните знания в света или в работата.

Обмен на възможности и възможности за двойна степен - От 2012 г. ISU предлага програми за обмяна на студенти и служители в много международни висши учебни заведения. ISU предлага на своите студенти изключителна възможност да получат диплома за двойна степен с различни университети в Австрия и САЩ.

Конкурентни такси за обучение - ISU предлага първокласно образование с конкурентни такси за обучение и гъвкави възможности за плащане в страната и региона.

Незабравима студентска, приятелска, приветлива общност, в която студентите могат да се включат в различни академични, социални и културни дейности.

Присъединете се към Ilia State University и започнете удивителното ви преживяване с нас!

Статистика

Ilia State University НАКРАТКО

 • Основана: 2006 г
 • Местоположение: Тбилиси, Грузия
 • Служители: 301 преподаватели и повече от 1000 преподаватели, изследователи и други служители.
 • 4 училища: училище по изкуства и науки, училище по природни науки и инженерство, училище по бизнес, училище по право
 • Студенти: 15 763
 • Учебни програми: До 80 акредитирани програми за бакалавърска, магистърска и докторска степен. нива
 • Изследователски и учебни съоръжения в много региони на Грузия
 • Училище по бизнес: # 1 дестинация за обучение на грузински първокурсници от 2015 г

  Местоположения

  • Tbilisi

   Kakutsa Cholokashvili Ave 3/5, 0162, Tbilisi

  Въпроси