IFA Paris

IFA Paris

IFA Paris

Представление

IFA Paris - Международната модна школа за дизайн и бизнес

Със 1200 студенти, включени в програмите си „Бакалавър и магистър / MBA на своите кампуси в Париж, Шанхай и Истанбул, IFA Paris предава френското модно и луксозно наследство, както и усещането за иновации и способността да работим като екип в международна среда.

Нашите 3000 възпитаници, представляващи повече от 50 различни националности, успешно се интегрираха в света на модата и лукса.

Нашето мото: разцъфнете творчеството си, споделете страстта си към високи постижения.

За повече информация относно нашите кампуси, програми и други, моля посетете www.ifaparis.com

Училището в Париж

IFA Paris е създадена през 1982 г., за да съчетава френското модно наследство с модерния глобализиран свят. Като единствен институт в Париж, предлагащ всички свои бакалавърски и следдипломни курсове, преподавани на английски и френски език, IFA Paris грижи за високо международно студентско тяло от всички краища на света. Международната академия за мода, по-известна като IFA Paris , предлага на студентите бакалавърски курсове по дизайн и маркетинг и следдипломни курсове по дизайн, бизнес, комуникация и лукс в среда на мултидисциплинарно сътрудничество. С кампусите в Париж, Шанхай и Истанбул, IFA Paris е начело на образованието за мода и лукс и предлага курсове, отразяващи широтата на възможностите, предлагани в тази жизнена индустрия.

Наскоро преместен на 18-24 Куай де ла Марн, IFA Paris с изглед към фамозния канал и е в основата на развиващия се 19-ти район. Новото местоположение утрои размера на предишните академични съоръжения и добави широки нови удобства в полза на студентите, включително по-големи класни стаи, пространство за студентски салон и център за ресурси и учебни заведения. В сградата ще се помещават и няколко нови модни пространства за работилници, за да се настанят практически проекти

Училището Шангхай

IFA Paris се превърна във водеща модна школа в Китай и е уникална в демонстрирането на своята отдаденост на успеха, като донесе най-добрите, предимно френски професионални модни инструктори. В партньорство със Шанхайския университет по инженерни науки, IFA Paris основава своето училище в Шанхай през 2002 г., първото китайско-френско съвместно предприятие в модното образование, одобрено от китайското правителство. Школата на IFA в Шанхай предлага уникална възможност на чуждестранни студенти, които искат да получат поглед върху най-бързо развиващия се моден и луксозен пазар в света, като същевременно получават същата висококачествена учебна програма, преподавана на английски език, както и в Париж. Шанхай е открит и екстроверен метрополис и изкачването му в редиците като модна столица е без съмнение сериозна тема. От по-късния период на 19-ти век Шанхай е модният център на Китай. Шанхайският стил е пътувал по света през 1920-те и 30-те години и отново се появява в момента с модни дизайнери, използващи смесица от традиционни и съвременни идеи, за да създават свежи модни тенденции. Забележително е, че съвременните потребители на страната превръщат Китай в най-големия световен пазар за луксозни и висококачествени модни продукти. Шанхай безспорно е Мека за международната мода и луксозната индустрия. Повечето чуждестранни модни и бижутерски марки, от луксозни до масови пазари, разчитат на повече от един магазин в многобройните модни магазини и търговски центрове в града. Докато луксозни автомобили, 5 звездни хотели и ресторанти от висок клас са редовни забележителности в центъра на града, вече има нарастващ интерес към яхти и частни джетове сред най-богатите в Китай.

ИСТАНБУЛНО УЧИЛИЩЕ

След като бе създадена във Франция и Китай, модната школа IFA Paris присъства и в един от най-оживените градове, разположени на кръстопътя на Европа и Азия: Истанбул.

IFA Paris е много горд да си сътрудничи с един от най -реномираните университети в Истанбул: Bahçeşehir University .

Кампусът на университета Bahçeşehir е важна стъпка в изпълнението на мисията на университета за изграждане на бъдеще от миналото на страната, създаване на център в бизнес центъра на Истанбул, където културата, образованието и обучението се срещат, за да отговорят на променящите се нужди на Турция и света . IFA Paris вярва, че това е привилегия, както и предимство за своите ученици да извлекат най -доброто от това, което местоположението може да предложи.

Като един от най-вълнуващите и динамични градове в света и разнообразно място, пълно с музеи, галерии, паркове и съвременни колежи, Истанбул е в състояние да осигури сцена за онези, които копнеят да проучат и развият собствените си интереси и да започнат кариера в модната и луксозна бизнес среда.

Университетски център за продължаващо образование в Бахчешехир (BAUSEM)

Институционалната визия на Центъра за непрекъснато обучение на университета в Бахчешехир (BAUSEM) е, че образованието е процес през целия живот на механизма за самореализация на индивида. Водещият принцип на BAUSEM е да разпространява културата на учене през целия живот в обществото и да повишава осведомеността у хората, че ученето не е ограничено в границите на формалното образование. IFA Paris и Bahçeşehir University предлагат възможности за кариера в модата и лукса за професионалистите и за тези, които се интересуват от тази област с техните кратки програми за обучение, създадени съвместно чрез BAUSEM.

Защо IFA Paris и Bahçeşehir University/BAUSEM сътрудничество?

Лозунгът „В сърцето на Истанбул“ е подходящ за университет като Университета Бахчешехир (БАУ) ... Със своя основен кампус на ръба на Босфора в Бешикташ всеки ден започва рано с бърза мобилност и продължава през целия ден. Освен това е възможно да се срещне събитие в почти всяка част на университета.

Първото нещо, което ще ви впечатли, когато влезете в нашия университет, ще бъде големият брой чуждестранни студенти. От САЩ до Китай, от Франция до Южна Корея от широк географски район, обхващащ над хиляда чуждестранни студенти, учат в BAU.

„BAU GLOBAL“ предоставя на студентите от BAU шанс да получат образование от много различни точки. BAU Global може да постигне това чрез Берлин, Торонто, Вашингтон, Батуми, Кипър, Ханой, Киев, Пуебла, Брокуил.

Транспортирането до BAU е доста лесно. BAU предоставя безплатни совалки за студенти и учени със собствени лодки между два кампуса, разположени в сърцето на Истанбул, Бешикташ на север, Бешикташ на юг, Гьотепе ве Галата. Лодките тръгват от район, който дават името BAUPORT. Това е зона, която е напълно разпределена за ползване от учениците със зеленина и изискана гледка към Босфора. Лодките тръгват в определени часове на деня от собствения си кей и това позволява приятно пътуване между кампусите в Бешикташ и Галата. По този начин студентите стоят далеч от натоварения трафик в Истанбул и се наслаждават на океана и чистия му въздух, докато преминават от кампуса в кампуса.

За повече информация посетете https://www.ifaparis.com

Местоположения

 • Paris

  18-24 Quai de la Marne

 • Shanghai

  350 Xianxia Road

  • Istanbul

   Kadir Has Caddesi Cibali

   Въпроси