IFA Paris

IFA Paris

IFA Paris

Представление

IFA Paris - Международната модна школа за дизайн и бизнес

Със 1200 студенти, включени в програмите си „Бакалавър и магистър / MBA на своите кампуси в Париж, Шанхай и Истанбул, IFA Paris предава френското модно и луксозно наследство, както и усещането за иновации и способността да работим като екип в международна среда.

Нашите 3000 възпитаници, представляващи повече от 50 различни националности, успешно се интегрираха в света на модата и лукса.

Нашето мото: разцъфнете творчеството си, споделете страстта си към високи постижения.

За повече информация относно нашите кампуси, програми и други, моля посетете www.ifaparis.com

Училището в Париж

IFA Paris е създадена през 1982 г., за да съчетава френското модно наследство с модерния глобализиран свят. Като единствен институт в Париж, предлагащ всички свои бакалавърски и следдипломни курсове, преподавани на английски и френски език, IFA Paris грижи за високо международно студентско тяло от всички краища на света. Международната академия за мода, по-известна като IFA Paris , предлага на студентите бакалавърски курсове по дизайн и маркетинг и следдипломни курсове по дизайн, бизнес, комуникация и лукс в среда на мултидисциплинарно сътрудничество. С кампусите в Париж, Шанхай и Истанбул, IFA Paris е начело на образованието за мода и лукс и предлага курсове, отразяващи широтата на възможностите, предлагани в тази жизнена индустрия.

Наскоро преместен на 18-24 Куай де ла Марн, IFA Paris с изглед към фамозния канал и е в основата на развиващия се 19-ти район. Новото местоположение утрои размера на предишните академични съоръжения и добави широки нови удобства в полза на студентите, включително по-големи класни стаи, пространство за студентски салон и център за ресурси и учебни заведения. В сградата ще се помещават и няколко нови модни пространства за работилници, за да се настанят практически проекти

Училището Шангхай

IFA Paris се превърна във водеща модна школа в Китай и е уникална в демонстрирането на своята отдаденост на успеха, като донесе най-добрите, предимно френски професионални модни инструктори. В партньорство със Шанхайския университет по инженерни науки, IFA Paris основава своето училище в Шанхай през 2002 г., първото китайско-френско съвместно предприятие в модното образование, одобрено от китайското правителство. Школата на IFA в Шанхай предлага уникална възможност на чуждестранни студенти, които искат да получат поглед върху най-бързо развиващия се моден и луксозен пазар в света, като същевременно получават същата висококачествена учебна програма, преподавана на английски език, както и в Париж. Шанхай е открит и екстроверен метрополис и изкачването му в редиците като модна столица е без съмнение сериозна тема. От по-късния период на 19-ти век Шанхай е модният център на Китай. Шанхайският стил е пътувал по света през 1920-те и 30-те години и отново се появява в момента с модни дизайнери, използващи смесица от традиционни и съвременни идеи, за да създават свежи модни тенденции. Забележително е, че съвременните потребители на страната превръщат Китай в най-големия световен пазар за луксозни и висококачествени модни продукти. Шанхай безспорно е Мека за международната мода и луксозната индустрия. Повечето чуждестранни модни и бижутерски марки, от луксозни до масови пазари, разчитат на повече от един магазин в многобройните модни магазини и търговски центрове в града. Докато луксозни автомобили, 5 звездни хотели и ресторанти от висок клас са редовни забележителности в центъра на града, вече има нарастващ интерес към яхти и частни джетове сред най-богатите в Китай.

ИСТАНБУЛНО УЧИЛИЩЕ

След като бе създадена във Франция и Китай, модната школа IFA Paris присъства и в един от най-оживените градове, разположени на кръстопътя на Европа и Азия: Истанбул.

IFA Paris е много горд да си сътрудничи с един от най -реномираните университети в Истанбул: Bahçeşehir University .

Кампусът на университета Bahçeşehir е важна стъпка в изпълнението на мисията на университета за изграждане на бъдеще от миналото на страната, създаване на център в бизнес центъра на Истанбул, където културата, образованието и обучението се срещат, за да отговорят на променящите се нужди на Турция и света . IFA Paris вярва, че това е привилегия, както и предимство за своите ученици да извлекат най -доброто от това, което местоположението може да предложи.

Като един от най-вълнуващите и динамични градове в света и разнообразно място, пълно с музеи, галерии, паркове и съвременни колежи, Истанбул е в състояние да осигури сцена за онези, които копнеят да проучат и развият собствените си интереси и да започнат кариера в модната и луксозна бизнес среда.

Университетски център за продължаващо образование в Бахчешехир (BAUSEM)

Институционалната визия на Центъра за непрекъснато обучение на университета в Бахчешехир (BAUSEM) е, че образованието е процес през целия живот на механизма за самореализация на индивида. Водещият принцип на BAUSEM е да разпространява културата на учене през целия живот в обществото и да повишава осведомеността у хората, че ученето не е ограничено в границите на формалното образование. IFA Paris и Bahçeşehir University предлагат възможности за кариера в модата и лукса за професионалистите и за тези, които се интересуват от тази област с техните кратки програми за обучение, създадени съвместно чрез BAUSEM.

Защо IFA Paris и Bahçeşehir University/BAUSEM сътрудничество?

Лозунгът „В сърцето на Истанбул“ е подходящ за университет като Университета Бахчешехир (БАУ) ... Със своя основен кампус на ръба на Босфора в Бешикташ всеки ден започва рано с бърза мобилност и продължава през целия ден. Освен това е възможно да се срещне събитие в почти всяка част на университета.

Първото нещо, което ще ви впечатли, когато влезете в нашия университет, ще бъде големият брой чуждестранни студенти. От САЩ до Китай, от Франция до Южна Корея от широк географски район, обхващащ над хиляда чуждестранни студенти, учат в BAU.

„BAU GLOBAL“ предоставя на студентите от BAU шанс да получат образование от много различни точки. BAU Global може да постигне това чрез Берлин, Торонто, Вашингтон, Батуми, Кипър, Ханой, Киев, Пуебла, Брокуил.

Транспортирането до BAU е доста лесно. BAU предоставя безплатни совалки за студенти и учени със собствени лодки между два кампуса, разположени в сърцето на Истанбул, Бешикташ на север, Бешикташ на юг, Гьотепе ве Галата. Лодките тръгват от район, който дават името BAUPORT. Това е зона, която е напълно разпределена за ползване от учениците със зеленина и изискана гледка към Босфора. Лодките тръгват в определени часове на деня от собствения си кей и това позволява приятно пътуване между кампусите в Бешикташ и Галата. По този начин студентите стоят далеч от натоварения трафик в Истанбул и се наслаждават на океана и чистия му въздух, докато преминават от кампуса в кампуса.

За повече информация посетете https://www.ifaparis.com

Характеристики на кампуса

ПАРИЖКО УЧИЛИЩЕ

IFA Paris е създадена през 1982 г., за да съчетае френското модно наследство със съвременния глобализиран свят. Като единствен институт в Париж, предлагащ всички свои бакалавърски и следдипломни курсове, преподавани на английски и френски език, IFA Paris обслужва изключително международна студентска група от всички краища на света. Международната академия за мода, по-известна като IFA Paris , предлага на студентите бакалавърски курсове по дизайн и маркетинг и следдипломни курсове по дизайн, бизнес, комуникация и лукс в среда на мултидисциплинарно сътрудничество. С кампуси в Париж, Шанхай и Истанбул, IFA Paris е в челните редици на модното и луксозно образование и предлага курсове, които отразяват широчината от възможности, налични в тази жизнена индустрия.

Наскоро преместен на 18-24 Quai de la Marne, IFA Paris е с изглед към прочутия канал и е в сърцето на развиващия се 19-ти район. Новото местоположение утрои размера на предишните академични съоръжения и добави обширни нови удобства в полза на студентите, включително по-големи класни стаи, салон за студенти и ресурсен и учебен център. В сградата ще се помещават и няколко нови модни работилници за настаняване на практически проекти

ШАНХАЙ УЧИЛИЩЕ

IFA Paris се превърна във водещото модно училище в Китай и е уникално в демонстрирането на своята отдаденост на успеха, като привлича най-добрите, предимно френски професионални инструктори по мода. В партньорство с Шанхайския университет по инженерни науки, IFA Paris създаде своето училище в Шанхай през 2002 г., първото по рода си китайско-френско съвместно предприятие за модно образование, одобрено от китайското правителство. Шанхайското училище на IFA предлага уникална възможност на чуждестранни студенти, които желаят да получат представа за най-бързо развиващия се пазар на мода и лукс в света, като същевременно получават същата висококачествена учебна програма, преподавана на английски като в Париж. Шанхай е отворен и екстроверсивен метрополис и неговото издигане в редиците на модна столица без съмнение е сериозна тема. От по-късния период на 19-ти век Шанхай е модният център на Китай. Шанхайският стил обиколи света през 1920-те и 30-те години и се появи отново в настоящето с модни дизайнери, използващи смесица от традиционни и модерни идеи, за да създадат свежи модни тенденции. Забележително е, че съвременните потребители на страната са тези, които превръщат Китай в най-големия световен пазар за луксозни и модни продукти от висок клас. Шанхай е безспорно китайската Мека за международната мода и луксозната индустрия. Повечето чуждестранни марки за мода и бижута, от луксозни до масови пазари, разчитат на повече от един магазин в многобройните модни квартали на града и големите търговски центрове. Докато луксозните коли, 5-звездните хотели и ресторантите от висок клас са редовни забележителности в центъра на града, сега има нарастващ интерес към яхти и частни самолети сред най-богатите в Китай.

ИСТАНБУЛ УЧИЛИЩЕ

След като се установи във Франция и Китай, модното училище IFA Paris вече присъства и в един от най-оживените градове, разположени на кръстопътя на Европа и Азия: Истанбул.

IFA Paris е много горд да си сътрудничи с един от най-реномираните университети в Истанбул: Bahçeşehir University .

Кампусът на университета Бахчешехир е важна стъпка в изпълнението на мисията на университета за изграждане на бъдеще от миналото на страната, създаване на център в бизнес центъра на Истанбул, където културата, образованието и обучението се срещат, за да отговорят на променящите се нужди на Турция и света . IFA Paris вярва, че е привилегия, както и предимство за своите ученици да извлекат най-доброто от това, което местоположението може да предложи.

Като един от най-вълнуващите и динамични градове в света и разнообразно място, пълно с музеи, галерии, паркове и модерни колежи, Истанбул е в състояние да осигури сцена за тези, които копнеят за изследване и развитие на собствените си интереси и започване на кариера в модната и луксозна бизнес среда.

Център за продължаващо обучение на университета Бахчешехир (BAUSEM)

Институционалната визия на Центъра за продължаващо обучение на университета Бахчешехир (BAUSEM) е, че образованието е процес през целия живот на механизма за самоусъвършенстване на индивида. Водещият принцип на BAUSEM е да разпространява културата на учене през целия живот в обществото и да повишава осведомеността на хората, че ученето не е ограничено в границите на формалното образование. IFA Paris и Bahçeşehir University предлагат възможности за кариера в модата и лукса за професионалистите и за тези, които се интересуват от тази област с техните кратки програми за обучение, създадени съвместно чрез BAUSEM.

Защо IFA Paris и университета Бахчешехир/BAUSEM сътрудничество?

Слоганът „В сърцето на Истанбул“ е подходящ за университет като Bahcesehir University (BAU)... С неговия основен кампус на ръба на Босфора в Бешикташ всеки ден започва рано с бърза мобилност и продължава през целия ден. Освен това е възможно да срещнете събитие в почти всяка част на университета.

Първото нещо, което ще ви удари окото, когато влезете в нашия университет, ще бъде големият брой чуждестранни студенти. От Съединените щати до Китай, от Франция до Южна Корея от широка географска област, обхващаща над хиляда чуждестранни студенти, учат в BAU.

„BAU GLOBAL“ предоставя на студентите от BAU шанс да получат образование от много различни точки. BAU Global е в състояние да постигне това чрез Берлин, Торонто, Вашингтон, Батуми, Кипър, Ханой, Киев, Пуебла, Брокуил.

Транспортът до BAU е доста лесен. BAU предоставя безплатен транспорт на студенти и учени със собствени лодки между два кампуса, разположени в сърцето на Истанбул, Бешикташ Север, Бешикташ Южен, Гьозтепе ве Галата. Лодките тръгват от район, който дават името BAUPORT. Това е площ, която е изцяло обособена за ползване от студентите със зеленина и изящна гледка към Босфора. Лодките тръгват в определени часове на деня от собствения си кей и това позволява приятно пътуване между кампусите в Бешикташ и Галата. По този начин студентите стоят далеч от натоварения трафик в Истанбул и се наслаждават на океана и чистия му въздух, докато преминават от кампуса в кампуса.

  Статистика на възпитаниците

  Местоположения

  • Paris

   18-24 Quai de la Marne

  • Shanghai

   350 Xianxia Road

   • Istanbul

    Kadir Has Caddesi Cibali

    Въпроси