© Carrianna Field
IESE Business School, University of Navarra - Executive Education Department: Short Focused Programs

IESE Business School, University of Navarra - Executive Education Department: Short Focused Programs

IESE Business School, University of Navarra - Executive Education Department: Short Focused Programs

Представление

Едно от водещите бизнес училища в света, IESE е създадено през 1958 г. в Барселона като висше бизнес училище на Университета на Навара. Като пионер в обучението на ръководни кадри, IESE е сред първите бизнес училища в Европа, които разработват програми за ръководители и мениджъри на високо ниво.

Днес, повече от 50 години след създаването си, IESE разполага с кампуси от световна класа в Барселона и Мадрид, както и с център в Ню Йорк. Училището предлага пълно портфолио от MBA програми, докторантура по мениджмънт и широк набор от глобални програми за обучение на ръководители, предназначени за професионалисти на различни етапи от кариерата им. IESE постоянно се класира сред най-добрите бизнес училища в света от известни международни издания като Financial Times и The Economist.

Краткосрочни целеви програми (КЦП) на IESE

Краткосрочните целеви програми на IESE са предназначени за висши ръководители, които отговарят за стратегическите промени в своята организация.

Краткосрочните специализирани програми на IESE се занимават с най-актуалните бизнес въпроси и позволяват на световните бизнес лидери да се съсредоточат върху управленските постижения и почтеност. Портфолиото на SFP се актуализира непрекъснато, за да отразява най-новите постижения в областта на управлението, и се основава на три основни стълба: Потапяне, Концентрация и Трансформация.

потапяне


Портфолиото от краткосрочни програми е специално разработено, за да даде на участниците предимство в това как най-добре да се справят с днешните бизнес предизвикателства. Всяка програма се фокусира върху едно бизнес предизвикателство с практически, мултидисциплинарен подход.

концентрация


В привилегирована учебна среда и удобен формат на програмата участниците получават безценни прозрения от известни преподаватели, лидери на мисълта и колеги участници и се научават как да ги прилагат в собствените си ситуации.

Трансформация


Проектирана така, че да се вмести в натоварените графици на ориентираните към резултати мениджъри, всяка програма оказва незабавно въздействие, като предлага концептуални рамки и практически инструменти, които стимулират ефективна и значима промяна както за отделния човек, така и за организацията.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

 • Barcelona

  IESE Business School - Barcelona Campus Avenida Pearson, 21 , 08034, Barcelona

  • Madrid

   IESE Business School – Madrid Campus Camino del Cerro del Águila, 3 , 28023, Madrid

   • New York

    IESE Business School - New York Campus 165 West 57th Street , 10019, New York

    • Munich

     IESE Business School - Munich Office Pacellistr. 4 , 80333, Munich

     Програми

      Институцията предлага още:

      Въпроси