Keystone logo
IESDE School of Management

IESDE School of Management

IESDE School of Management

Представление

За IESDE

The Институт за академични изследвания в Мениджмънт (IESDE) Това е много повече от едно училище, специализирана в старши бизнес управление: пространство за трансформиране живота, професия, кариера, бизнес и околната среда на предприемачи и мениджъри, които посещават нашите програми.

Това означава, че се стреми към цялостното развитие на участниците в нея.

В IESDE е позициониране като лидер сред бизнес училищата в Латинска Америка. В продължение на 20 години той е повлиял на развитието и превръщането на своите над 1500 възпитаници: бизнес лидери и ръководители на разнообразни и престижни организации Пуебла и региона.

След приключване на програмата, нашите участници са имали опит, който му и неговата организация се трансформира; развиват и усъвършенстват своите управленски умения и лидерски умения, които им позволяват по-добре да се адаптират към постоянните промени пред които са изправени организациите в глобалния свят.

ЦЕЛИ

Основната цел на IESDE е да предават знания и практика на управление на бизнеса. Също така, чрез ръководството на нашите възпитаници трансформира организации, като по този начин насърчаване на социално-икономическото развитие на Мексико по устойчив начин.

Принципите, на които се основава нашата работа са:

  • Подобряване на лидерство като основен стълб в дейността на политика.
  • Развитието на управленски умения и обучение предприемач.
  • Насърчаване дисциплина с глобален бизнес визия.
  • Пропие висок критерий решение в участници.
  • Включи етичен смисъл и социална отговорност в бизнес дейности.

Местоположения

  • Puebla City

    15 Norte 1-A Col. Centro Puebla,, 72000, Puebla City

    Въпроси