We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

IED – Istituto Europeo di Design Florence

IED – Istituto Europeo di Design Florence

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Представление

Флоренция се гордее с едно от най-важните художествени и културни наследства в света, но също така е град с дълга история в италианския дизайн.

Намира се в сърцето на регион, дом на големи производствени постижения, които са дали на Флоренция завидна международна репутация в области, вариращи от мода и художествено майсторство до дизайн и технологични иновации.

На такова несравнимо място за тези, които желаят да преследват съвременното изкуство и иновациите, IED се фокусира върху методите за увеличаване на ползите от преплитането на местния опит с всички различни култури, които срещат.

Добродетелната връзка между висококачественото художествено майсторство и индустрията е традиционна характеристика на качеството на производството във Флоренция и околностите.

IED Florence представлява тази специална връзка, която, когато се прилага към обучението, се превръща в смесване на всички тези умения – както стари, така и съвременни – които са в основата на новите професии.

Характеристики на кампуса

  Стипендии и финансиране

  Местоположения

  • Florence

   Via M. Bufalini 6/r , 50122 , Florence

  Въпроси