Idaho State University College of Nursing

Idaho State University College of Nursing

Idaho State University College of Nursing

Представление

Факултетът в Училището по медицински сестри се абонира за обща философия за човешките същества, медицинските сестри и образованието за медицински сестри, която обхваща както бакалавърските, така и магистърските програми. Факултетът се стреми да бъде лидери и визионери в ролите си на обучаващи медицински сестри, потребители и застъпници за потребителите на здравни грижи и здравни специалисти.

Използването на знанията в областта на медицинските сестри е основният фокус в бакалавърската учебна програма в развитието на практикуващи от начално ниво. Бакалавърската програма подготвя завършилите да се справят с настоящите и възникващи проблеми със здравето на общността на местно и глобално ниво. По време на развитието на професионалната роля студентите се научават да гледат на получателите на сестрински грижи като индивиди, семейства, групи или общности в културен и екологичен контекст. Разпределението на населението и географското естество на Айдахо изискват завършилите да са опитни в селските и граничните медицински сестри.

Дипломното образование се основава на бакалавърско образование. Студентите са подготвени да поемат напреднали практически роли, като развиват знания за медицински сестри чрез изследвания, теория и практика. На ниво след дипломиране преподавателите и студентите допринасят за прилагането и разработването на теориите за сестрински сестри, за да опишат, обяснят, предсказват и разбират феномените на сестринските сестри. Завършилото образование улеснява учебни среди, където студентите могат да изградят своя собствена интеграция на знания на напреднало ниво. Медицинските сестри с напреднала практика развиват широко базирани знания и опит, за да улеснят или предоставят персонализирани, холистични здравни грижи на клиентите през целия им живот в различни условия с акцент върху селската практика.

Местоположения

Местоположения
 • Pocatello

  South 8th Avenue,921, 83209, Pocatello

  • Idaho Falls

   Science Center Drive,1784, 83402, Idaho Falls

   Въпроси