Keystone logo
© BIMM University
The Institute Of Contemporary Music Performance

The Institute Of Contemporary Music Performance

The Institute Of Contemporary Music Performance

Представление

В ICMP, ние винаги се фокусира върху нуждите и потенциала на отделните ученици, като се гарантира, че образованието, ние предлагаме е съобразена и персонални, и който ви дава най-голям шанс за успех в много конкурентна и предизвикателна среда на музикалната индустрия.

оригинал

Ние сме изключително горди от нашата история и наследство, ненадмината в музикалния сектор образование. През 30-те години сме учили, ние са спечелили репутацията за качество, високи постижения и успехи, и, като резултат, хиляди студенти са избрали да учат при нас, което прави ICMP отправна точка за кариерата си в областта на музиката. The ICMP е основана през 1986 г. като Guitar институт и Basstech, и е първата институция, за да се осигури подходящо, практичен и професионално обучение за съвременни музиканти. И все пак, докато името и идентичността на ICMP е естествено еволюира с течение на времето, основната цел на нуждите на студентите никога не е променена. В резултат на това завършилите ICMP вече могат да бъдат намерени на вземане на успешни кариери по целия свят - свирене, извършване, както и създаване или преподаване на музика, както в родните им общности и на някои от най-големите сцени в света.

Тази година в ICMP, ние празнуваме нашия 30-ти години на разработването и осъществяването на съответната, висококачествени курсове за студенти по музика. Ние пионер методите на преподаване, учебен план за структурата и философията, че се превърнаха в еталон за съвременна музика образование. Нашата преподаване преподаватели, най-големият ни актив, винаги е бил без конкуренция в Обединеното кралство, и в действителност никъде другаде по света. Нашата Лондон местоположение е в центъра на нашата способност да даде на студентите с невероятна гама от възможности, за да покажат своя талант и да изградят своите мрежи, както и нашата вдъхновяваща среда за обучение ви предоставя перфектната възможност да развият своите умения и знания в подготовка за успешна кариера в музика.

Иновативна

The ICMP е първият, който предлагаме програми на пълно работно време за студенти от съвременната музика, а ние продължаваме да се обновяват и развиват нашата разпоредба. Този ненадминат опит означава, че нашите ученици придобиват техниките да изразят себе си, инструментите, за да оцелеят в индустрията, както и способността да се направи удовлетворяващи кариери като играчи, изпълнители, учители, директори на индустрията, предприемачи, и повече.независим

The ICMP е независим доставчик на музикално образование. За разлика от други училища, ние не сме задължени да инвеститори, които имат краткосрочни бизнес цели за постигане. Нашата цел не е просто да се отвори повече и повече центрове и запишат повече и повече студенти. В резултат на това, ние може да отнеме много дългосрочна перспектива за развитие и подобряване на нашата разпоредба и стандарти за качество, за да се подкрепи развитието на кариерата на широк набор от амбициозни музиканти, творци и музикални предприемачи. В ICMP, можете да бъдете сигурни, че училището винаги има най-добрите си интереси в сърцето. Много места се опитват да копират нашата формула, но, разбира се, има само един ICMP - оригинален, иновативен, независима и индивидуално.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ICMP

Ние разбираме, че като амбициозен музикант, автор на песни или музика бизнес предприемач имате някои трудни решения, за да се направи като започнете върху кариерата си. Нашата мисия е да вдъхновява, насърчава и оборудваме нашите ученици да успее чрез осигуряване на подходяща и иновативен образование на най-високо качество. И ние имаме над 30 години опит в предоставянето на уменията и знанията, и споделяне на опита ни с хиляди студенти.

Индивидуален подход към преподаването и ученето

Тук, в ICMP, всеки студент се ръководи, поддържа и ценен. Ние работим с вас за постигане на личните си цели. За да направите това, ние имаме различни елементи за поддръжка на място, включително и индивидуални планове за обучение, първоначална диагностика оценка, целеполагане, както и съвети и насоки за модул за избор. За подобряване на учебния опит, ние предлагаме гама от персонални подкрепа, включително малки размери клас; лични уроци; дроп-ин сесии; персонализирана пригодността за заетост и съвети промишленост; неограничен безплатен WiFi; онлайн достъп до учебни материали чрез специален студент портал; директен достъп до производителност и възможности за работа; учене подкрепа от екипа благоденствие; възможности за свързване с представителите на студентите; и репетиционни зали, които могат да се резервират безплатно.

Свързан към оживения лондонски район музикална сцена

Когато сте се започне кариера в музиката, това е безспорно, че Лондон е мястото да бъде. Освен че е един от най-интересните и най-различни градове в света, Лондон е в основата на световната музикална индустрия. Тя е постоянно на гребена на музика, определяне популярната култура по целия свят и предлагащ неповторими възможности да вземат правилните връзки. Лондон местоположение ICMP е реален актив, тъй като това означава, че нашите ученици са в най-доброто място да започнете и да се развиват в техните музикални кариери.

Свързан към музикалната индустрия

Ние имаме най-добрите емоции мрежа от музикалната индустрия връзки, и ние се гордеем с успеха, че ICMP завършва постигне. Ние сме свързани с всички основни звукозаписни компании, издатели, организатори и управление на компании, работещи в Лондон, и ние правим тези контакти на разположение на всички наши студенти. Още от първия ден, ние предлагаме широка гама от подкрепа и възможности на нашите студенти и дипломанти, който ви дава най-добрия възможен избор за постигане на целите си.


Creative и вдъхновяваща среда за обучение

Ние сме решени да инвестират в най-добрия възможен преподаването и изучаването на околната среда за нашите студенти, с най-съвременна техника винаги на разположение. Каквото и разбира се решите да следвате, ще намерите на съоръженията и оборудването, които трябва да се постигнат целите си, заедно с вдъхновяващи обучение и индивидуален подход към ученето. Важно е, че всички студенти ICMP могат да използват нашите съоръжения за лична практика, безплатно, извън timetabled часа, и ние сме отворени седем дни в седмицата.Опитен преподаватели и практици от индустрията

Изключително важно е за нас, че нашите ученици се учат от тези, които може да им предложи съвети въз основа на реалния житейски опит. Знаем със сигурност, че учениците са по-склонни да успеят в кариерата си, когато учението те получават се доставя от преподаватели, които имат практическо разбиране на музикалната индустрия. Ето защо нашите уроци са не само квалифицирани и опитни преподаватели и учени, но и високо квалифицирани музикални специалисти, изпълнители и музика бизнес предприемачи сами по себе си. Те носят всички тези знания и опит, както и собствените си широки контакти в индустрията, в класната стая, осигуряване на ICMP студенти с уникален поглед към изграждане и поддържане на кариера в музикалната индустрия.

Високите часа контакт и малък размер на класа

Ние разбираме, че за да се достави персонализирано преживяване на нашите ученици, ние трябва да работим усилено, за да запази в размери от малки и контактни часа висока. На един курс ICMP следователно ще се възползват от някои от най-високите контактни часове, предвидени навсякъде в UK за висше образование, и двете в 12:59 или малка група изпитва ще бъде третиран като физическо лице и имат значителен достъп до съвети и насоки.

Общността на съмишленици

В ICMP, ние предлагаме на нашите студенти на сътрудничество и грижовна среда, предизвикателна и подкрепата ви, за да се постигне най-доброто, евентуално можем. Ние гарантираме, че нашите студенти се чувстват те са част от една общност и да има възможности за изграждане на взаимоотношения и да се ангажират с подобно мислене музиканти. Ние Ви предоставяме широка гама от дейности, в които да се включат, като майсторски класове и концерти, екскурзии и мероприятия, клубове и социални дейности. Ние също така да организира Къща-споделяне на събития и благополучие дейности. Вашият студент пътуване в ICMP ще видите вие ​​ставате част от една глобална общност в рамките на един от най-разнообразните и мултикултурните градове във Великобритания, и вие ще имате възможност да се смесват с хора от всички среди, достъп до вълнуващи възможности, и наистина се потопите в музикалната сцена.

Признати, се оказа и уважаван институция за висше образование

Нашето качество и акредитации са на висота в света на съвременното музикално образование. The ICMP е широко уважаван като опитен и доказан доставчик на висшето образование; ние разбираме, че всички, които се стремят музиканти се нуждаят от сериозен и опитен партньор, за да реализират своите лични музикални цели и амбиции. В продължение на 30 години, студенти са били избора на ICMP като отправна точка за собствените си кариери - и можете също!

Качество и акредитации

The ICMP е уважаван и акредитиран член на UK качество общността на висшето образование. Ние сме част от една малка и подбрана група от доставчици, които могат да използват "Качество UK гарантирана" кайт марка на Агенцията за гарантиране на качеството, който осигурява с увереността, че с избора на ICMP Вие избирате една институция, която е качество тествани по същия начин, както всяка друга UK университет.

Местоположения

  • London

    Foundation House 1A Dyne Road London NW6 7XG, NW6 7XG, London

    Въпроси