Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Представление

Ценности

Качество, автентичност, отношение, гостоприемство и безопасността на храните

А културно движеща сила, която предава ценности

Целта на ICIF, Института по хранене и пиене на регионите на Италия, е да се класифицират, защита и насърчаване на имиджа на италианската кухня, върховите постижения на местни продукти и регионално храна и вино култура, чрез обнародване на знания сред професионалисти по целия свят Подчертавайки, стойността на истинска италианска кухня и отлични хранителни продукти, които го отличават е една от основните цели ICIF, за да се насърчи "Произведено в Италия".

Lifestyle, гостоприемство и автентичност

ICIF винаги е взето стойностите на италианската храна и вино, италианско гостоприемство и lifesyle по целия свят, като участва в събития и inititatives, както в Италия и в чужбина. Насърчаването на италианската кухня и висококачествени италиански хранителни продукти става чрез обучение на млади готвачи в италианския щаб в замъка на Costigliole d'Asti, в Института китайски в Шанхай, в институтите на Сао Пауло и Флорес да Куня в Бразилия , както и чрез сътрудничество с училища и университети на гастрономията в различни страни по света.

Главни дейности

Кулинарна обучение, промоция на "Произведено в Италия", важни събития и борбата срещу фалшифицирането

Практикум

Обучение за млади италианци и чуждестранни готвачи за придобиване на професионална специализация по регионално Италианска кухня; учебната програма включва и обучение по безопасност на храните и устойчиви политики в управлението на хранителната верига.

Промоция на "Произведено в Италия"

Промоция на италианската кухня и най-високо качество италиански продукти в чужбина, чрез организиране на курсове за обучение и разпространение на информация по отношение на "Произведено в Италия" и неговото прилагане от професионални готвачи и ресторантьори по целия свят.

Промоция на италиански хранителни и винени продукти в чужбина в панаири и международни събития. Организация на хранителни и винени турове из същността на италианския регионална кухня и култура, на най-висококачествени продукти и богатата култура на италианските региони.

Важни събития

ICIF е в авангарда на международни събития, при които се изисква авторитетен глас в ресторантьорския бизнес, предоставя експертни познания за инициативи, които насърчават италианска храна и култура.

Борба срещу фалшифицирането

Те го наричат "Италиански отзвук", Имитация или подправяне на италиански хранителни продукти в чужбина. А фалшив хранителен продукт има смес от италиански имена, лога, изображения и лозунги са напълно отнесени към нашата страна.

В допълнение към своите образователни цели, ICIF е основана с цел да се класифицират, защита и насърчаване на имиджа на италианската кухня и продукти за високи постижения в чужбина, защита на занаятчийски производства, защитата на потребителите от подправяне и фалшификация и чрез разпространение на знания и техники, сред професионалните готвачи и ресторантьори по целия свят.

Местоположения

  • Turin

    Piazza Vittorio Emanuele II, 10 Costigliole d'Asti, 14055, Turin

  • Italy Online

    Piazza Vittorio Emanuele II, 10 Costigliole d’Asti (AT), 14055, Italy Online

    Въпроси