IADE

IADE

IADE

Представление

IADE е лаборатория за творчество, талант и лидерство, призната от обществото като цяло. Той насърчи учениците да поставят собствените си таланти на изпитание, да повярват в себе си, правейки ги най-добрите от най-добрите, в личния си живот или в бъдещата си професионална интеграция.

IADE днес е ориентир в преподаването на творчество. Освен това е една от най-добрите школи за дизайн в Европа и пионер в маркетинга, рекламата и фотографията.

Основана през 1969 г. в Лисабон, тя е пионер в преподаването на дизайн в Португалия. В момента институцията обучава най-много студенти в тази област със степен на заетост от 97 процента.

През 2012 г. тя придобива статут на Университетски институт, заглавие, което даде възможност за създаването на модерна докторска програма в областта на дизайна, с акцент особено върху творчеството и интернационализацията.

Между 2015 и 2019 г. IADE беше част от международните университети Laureate, най-голямата световна група на висшето образование.

От 2016 г. IADE е част от Universidade Europeia, затвърждавайки позиционирането си като творческо училище в Европа.

Понастоящем IADE предоставя академични бакалавърски, магистърски, докторски и докторантури в области, свързани с творчеството: Дизайн, Изкуства и Комуникация, Маркетинг, Реклама и Фотография.

висока оценка

2017 г. - За трета година IADE се представя като едно от 50-те най-добри училища по дизайн в Европа в класацията на Domus.

2016 г. - IADE отново се представя като една от 50-те най-добри школи за дизайн в Европа в класацията на Domus.

2015 г. - IADE е представена като една от 50-те най-добри школи за дизайн в Европа в класацията на италианското списание Domus.

2014 г. - IADE бе удостоена с етикета DS от Европейската комисия.

Етикетът DS е печат за качество, който признава и отличава отличните постижения и най-добрите практики на висшите училища по отношение на прилагането на притурката към дипломата.

IADE Lisboa 101" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/50/50755_IADE_Lisboa_101.jpg" alt="IADE Lisboa 101" />

© IADE - Faculdade de Design, Tecnologia e Comunicação

Universidade Europeia

Universidade Europeia се откроява със своята способност за иновации и с диференцирания си академичен модел, който се основава на принципите на качеството, интернационализацията и близостта до бизнеса и пазара на труда.

Подготовката на неговите студенти има за цел да ги превърне в глобални професионалисти на бъдещето, да ги оборудва с всички инструменти, необходими за постигане на професионален успех навсякъде по света.

Universidade Europeia предоставя академични бакалавърски, магистърски и докторски степени, а също така предлага и следдипломни курсове в редица области като бизнес, право, психология, човешки ресурси, маркетинг, комуникация, спорт, компютърни науки и технологии, и това се откроява. като водещо заведение за висше обучение в сферата на хотелиерството и управлението на туризма.

Мисия

Създайте глобални професионалисти.
Принос за развитието на глобално общество чрез подготовка на студенти, насърчаване на предприемаческо отношение, основано на принципите на социална отговорност, интернационализация, отлични постижения в научните изследвания и работоспособност.

зрение

Да бъде основен международен университет и установяване на избор за студенти и служители.

IADE Lisboa 102" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/50/50756_IADE_Lisboa_102.jpg" alt="IADE Lisboa 102" />

© IADE - Faculdade de Design, Tecnologia e Comunicação

Кампус

Отворена 24 часа на ден, 365 дни в годината.

Кампусът Сантос има привилегировано място в центъра на града в Лисабон с спираща дъха гледка към река Тежу, предлагайки на своите студенти среда, която се стреми да засили креативността им.

 • Проучете зони и общински пространства, които възнамеряват да стимулират екипната работа и да насърчават интеграцията на университета
  Клас стаи | Библиотека | Учебни стаи | Салон
 • Услуги, които имат за цел да улеснят ежедневието на студентите
  Хранителен кът | Копиращ център | Услуги за студенти | Виртуален кампус | Безплатен лай фай
 • 15 Лаборатории с технологично оборудване, което дава възможност за внедряване на иновативен модел на преподаване
  MediaLab Studio | Игрално студио / Фабрика за проекти | Фотографска лаборатория | 3D лаборатория | Цифрови лаборатории | Инженерни лаборатории | ИТ лаборатории

Местоположения

 • Lisbon

  Av. Dom Carlos | 4, 1200-649, Lisbon

  Въпроси