Keystone logo
University Of Applied Sciences Ludwigsburg майстор в Европейския административно управление
University Of Applied Sciences Ludwigsburg

майстор в Европейския административно управление

Ludwigsburg, Германия

4 Semesters

Английски език, Немски

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

На територията на колежа

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Целта на магистърската програма е да осигури по-дълбоко разбиране на административни, правни и социални структури, включително тяхното методи, политиката, икономиката и културата на държавите-членки на Европейския съюз и европейските институции в контекста на развитието на европейската интеграция.

Програмата ви дава професионална, методическа, лични и социални ключови квалификации, които ви карат да се поберат за Европа. Вашият комуникация, правни, икономически и организационни умения, които дават възможност да участват компетентно в прогресивна европейска интеграция.

Кой е целевата група на магистърската програма?

Целева група на магистърската програма "Европейска Административно управление" са завършили в специално училище по публична администрация или от областта на правото, икономиката или социалните науки, - да се класират за кариера, свързана с Европа, - за, кариера започнем с европейските отправни точки в общините търси състояние, федералните министерства или европейски администрации с възможността за достъп до по-висока държавна служба, НПО или индустрия.

Какви са изискванията за прием?

Изискването за допускане е първа степен на (технически) колеж или университет, в размер на най-малко 180 ECTS кредита. Той разполага с колежа с над средните резултати в проучване на посочените по-горе области, могат да бъдат открити.

Тъй като е необходимо някои от лекциите провеждат на английски език, както и добро познаване на работно ниво на английски език.

Обобщение на четири семестъра

Съдържанието на програмата са разделени на отделните семестри и колежи и модулните.

. 1 Семестър: Университет на Лудвигсбург (началото на октомври - в края на януари) 2. Семестър: University Кел (ранно-края на месец юли март) 3. Семестър: стаж (началото на септември - края на февруари) 4. Семестър: Опция Hochschule Кел или Лудвигсбург (ранно-края март на юли)

Съдържание Учебници

Модулите в магистърската програма са ориентирани съдържание на централния въпрос, който са необходими Европа специфични знания и умения за упражняване на Европа общообразователни позиции.

В първия семестър в Университета в Лудвигсбург ще се проведат следните модули:

1

Във втория семестър в университета в Кел, се предлагат следните модули:

2

Модулите са задължителни курсове. Изпитите за модулите са обикновено след завършване на модулите се проведе в края на семестъра.

Депресията в избираема дисциплина

С модул 9 (избираема дисциплина) имате възможност да задълбочат специфични аспекти и проблеми на специалист област и да се специализират характеризира. Този модул е ​​общ модул на двата университета Kehl и Ludwigsburg.

По време Ludwigsburg семестър избираеми от следните области са в зависимост от наличността и търсенето:

3

Специализация чрез Thesis на Учителя

Капитанът теза представлява добра възможност да се специализират в една област. За студентите дипломната работа, пълното четвъртия семестър на разположение. Студентите сами избират - в консултация със съответния експерт - темата от. Обектите могат да бъдат разработени от съдържанието на курса, но също така и от стажа. Теми гама от правни, европейска политика или икономически въпроси от работата на сътрудничеството за развитие на трактати по темата на междукултурна компетентност.

За училището

Въпроси

Подобни курсове

  • Магистър по публична администрация
    • Washington, Съединени Американски Щати
  • Публична администрация MA
    • Limerick, Република Ирландия