Keystone logo
National University of Ireland Galway School of Humanities

National University of Ireland Galway School of Humanities

National University of Ireland Galway School of Humanities

Представление

Училището по хуманитарни науки насърчава интерес и изследвания в много мултидисциплинарни области с програми, вариращи от културата и колониализъм да ирландските науки, английски, история, философия или староирландски да Film и Digital Media. Уменията на критичен анализ, решаване на проблеми и други преносими умения се постигат чрез нашите иновативни програми за обучение. Така завършилите са оборудвани, за да станете отговорни граждани и уважаеми членове на обществото.

За Университета

С над 17 000 студенти и повече от 2400 служители, NUI Galway има отличава репутация за преподаване и високите научни постижения.

Нашата репутация

NUI Galway е спечелил национално и международно признание като изследвания, ръководени от университета с ангажимент за най-високо качество teaching.

Нашата Campus

Нашата кампус беше трансформиран през последното десетилетие чрез нашата € 400 милиона капитал програма. С над 90 сгради на 105 хектара земя, Университета е точно в сърцето на град Голуей.

Как сме Unique

От нашата позиция на самия ръб на Европа, ние се достигне до света, а ние имаме най-разнообразната тялото студент в Ирландия. Ирландски език и култура, както и на доброволчеството и общността аутрич да играе важна роля в опита студент тук.

Ирландският език

Езикът има уникална позиция в университета, предимно поради близостта си до Конемара Gaeltacht - най-голямата ирландска езикова област в Ирландия.

Нашата история

От College Queen към Националния университет на Ирландия, покрай университета се преплита с историята на Galway и Ireland.

Студенти В допълнение към традиционните предмети като английски, история и философия, студенти по хуманитарни науки са също предлагат възможности за развитие на зони на интереси като ирландските науки, журналистика, творческо писане, Film или Драма и театрознание. Нашата гама от бакалавърски програми съчетават традиционни изкуства Дисциплини с този начин тези специалности, осигуряващи допълнителен елемент към квалификацията на студентите.

Докторантите Нашата школа е динамична студент изследователска общност с над 120 докторанти. Студентите са съчетани с ръководител в тяхната област на интерес и да имат достъп до големи архивни фондове и широка изследователска общност. Много интерактивни конференции, сътрудничества и инициативи се провеждат всеки семестър насърчаване динамична общност от изследователи.

В допълнение, хуманитарни науки има двадесет и една различни магистърски програми, преподавани предлагащи много мост към д-р изследвания или, особено за по-професионално насочени програми, увеличаване на пригодността за заетост. Много от нашите магистърски програми се предлагат от двете на пълно работно време или на непълно работно време.

Международни Студенти Нашите английски, история и философия курсове са популярни сред чуждестранните студенти с няколко стотин всяка година като класове. Нашите малки групови занимания позволяват обмен на идеи и споделяне на различни култури. Повечето от нашите научени магистърски програми имат кохорта от чуждестранни студенти, което създава интересен и динамичен микс от перспективи в класа групи.

Местоположения

  • Galway

    c/o School of Humanities, Galway, University Road, , Galway

    Въпроси