Hult

Hult

Hult

Представление

За онези, които са създадени да правят

Повече от бизнес училище с нестопанска цел, Hult е динамична мултикултурна общност, която образова, вдъхновява и свързва някои от най-напредническите бизнес таланти в света. Ние преобръщаме традиционния подход към образованието, като използваме опит от учене чрез правене, за да трансформираме уменията на учениците от момента, в който се присъединят към нас, в тези на изключителен бизнесмен, от момента, в който завършат.

Ние сме на мисия дабъдем най-подходящото бизнес училище в света.

Вярваме, че едно бизнес училище трябва да ви даде много повече от диплома. Образованието е свързано изцяло с трансформация. Студентите искат умения, които ще преобразят живота им. Работодателите искат висшисти, които ще трансформират бизнеса им. Обществото иска бизнеси, които ще преобразят света. Както всяка промяна, тя започва с действие.

Като се съсредоточаваме върху това, което нашите ученици могат да правят в реалния свят, а не върху теорията, която изучават в класните стаи, ние даваме приоритет на онези умения и нагласи, които са най-подходящи за осъществяване на промяна в момента – в кариерата на индивида, бизнеса, в който работят и обществото, в което живеят. Тази вяра в ученето чрез правене надхвърля образователната философия; това е водещата сила зад всяка програма, която предоставяме, всеки курс, който създаваме, и всеки клас, който провеждаме.

Задължителните идват в Hult от цял свят, за да:

Правете предизвикателства

Творческото решаване на проблеми и сътрудничеството са от съществено значение за личния и професионалния успех. Нашите студенти непрекъснато практикуват това, което ще правят на работното място, така че да изградят подходящ набор от умения, който им позволява да поемат всяко предизвикателство, пред което могат да се изправят след дипломирането си. Именно това – съчетано с тяхната нагласа да може да се направи, естествено любопитство и международен поглед – прави нашите възпитаници толкова търсени от работодателите по целия свят.

Правете глобално

Успехът в международния бизнес е свързан с междукултурно разбирателство. Потопени в смесица от 141 националности в глобална кампусна мрежа, завършилите Hult не просто процъфтяват в международна среда; те знаят как да го използват, за да постигнат резултати. Нашите ученици изграждат глобална мрежа, като си сътрудничат със съученици от цял свят - потенциални партньори, инвеститори и контакти са навсякъде. Ние сме специализирани в подпомагането на международни студенти да намерят международна работа. Завършилите випуск 2020 Hult бяха наети в 450 различни компании в 75 държави.

Правете растеж

Ние се стремим да помогнем на учениците да бъдат най-добрата версия на себе си и да станат устойчиви, самоосъзнати, етични лидери, от които бъдещето се нуждае. За да могат да продължат да подобряват не само собствения си живот, но и бизнес общността и обществото като цяло. Промяната никога не спира и никой не трябва да се учи. Независимо дали целите на нашите възпитаници се променят или тяхната индустрия се променя, нашите опции за учене през целия живот им позволяват да се връщат в Hult всяка година до края на кариерата си, за да бъдат винаги актуални и подходящи.

Нашата мисия:

Ние се стремим да бъдем най-подходящото бизнес училище в света. Нашата мисия е да оказваме положително въздействие върху хората и организациите, като трансформираме техните управленски практики. Правим това, като използваме нашия глобален обхват, като сме креативни, предприемчиви и авангардни. Ние също допринасяме за устойчив растеж, като помагаме на лидерите да интегрират търговския успех и общественото благополучие. По този начин се надяваме да бъдем предпочитаното бизнес училище за съществуващи и амбициозни лидери.

Променящи играта сътрудничества и партньорства

Пионерско сътрудничество

Ние предлагаме нашето единствено по рода си образование на водещата фирма — Ernst & Young (EY). Сега предоставяме три корпоративни програми на 312 000 служители на EY в над 150 страни — EY Tech MBA от Hult (2020 г.), EY магистърска степен по бизнес анализи от Hult (2021 г.) и EY магистърска степен по устойчивост от Hult (2022). Нашите иновативни модели на обучение са предназначени да помогнат на студентите и работодателите да останат актуални в една постоянно променяща се бизнес среда. Това е само началото на подпомагането на повече корпоративни партньори да се подготвят за предизвикателствата на утрешния ден.

Brown Business Boot Camp

Партньорство за съвършенство в бизнеса

Партнираме си с университета Браун, за да направим нашия практичен, реален подход към бизнес образованието достъпен за студентите от Браун. Преподаван от изключителни преподаватели от двете училища, Business Boot Camp е интензивно, завладяващо пътешествие в отличителното за Hult преживяване на обучение чрез правене.

Строго релевантни изследвания

Нашата сила се крие в превръщането на новаторско мислене в практиките, които са в основата на нашите програми, за да помогнем на организациите да се представят на най-високо ниво и да останат пред играта.

Нашите изследвания попадат в две теми, които отразяват съществуващия ни напредък в научните изследвания и също така използват отличителното предимство на училището като уникална международна институция, със студенти и преподаватели, които произхождат от и преподават в различни части на земното кълбо като една общност.

Creating Disruption подчертава стратегиите, които предвиждат, оформят и реагират на промените на международните пазари. Какви местни или глобални събития, технологии или сценарии позволяват или задействат нова стратегия? Как се изграждат, комуникират и прилагат стратегии? Колко добре се представят конкретните стратегии, особено в мултинационални среди? Как могат стратегии, които са успешни на един пазар, да бъдат използвани на друг пазар, който може да е по средата на света?

Трансформиращото поведение се отнася до непрекъснатото подобряване на организационните и лични лидерски практики. Това включва строга оценка, базирана на данни, на интервенциите и програмите, които генерират най-голямото дългосрочно подобрение в поведението на индивиди, екипи и организации в бизнес настройки в световен мащаб.

Въздействайте върху образованието с наградата Hult

Най-голямата награда за социално въздействие в света

В Hult вярваме, че бизнесът има силата и отговорността да променя животите към по-добро. Наградата Hult е световно студентско състезание, което предизвиква университетски екипи да решават най-належащите глобални проблеми с жизнеспособни бизнес идеи.

Наградата Hult се организира в партньорство с ООН. Финалистите се представят пред уважаван съдийски състав, съставен от глобални бизнес лидери, лидери на мисли и създатели на промени. Екипът с бизнес идея, която има потенциала да окаже най-голямо въздействие, получава 1 милион щатски долара и подкрепа, за да превърне идеята си в реалност.

Акредитации

Акредитирано по EFMD EquisАкредитирано по AMBAАкредитирано по AACSB

Местоположения

 • Boston

  1 Education Street, , Boston

  • San Francisco

   1355 Sansome Street, , San Francisco

   • London

    37-38 John St, , London

    • Dubai

     Hult Dubai Campus Dubai Internet City, , Dubai

     • Shanghai

      4F, Hua Xin Hai Xin Building No.666 Fuzhou Road, , Shanghai

      • New York

       41 Cooper Sq #901, , New York

       Въпроси