© Carrianna Field
HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Представление

Бизнесът, туризмът и гостоприемството са най-високите производители на работни места, но също така изискват качествена работна ръка. С оглед на това, HTL International School of Hospitality, Tourism и Languages ​​предлага серия от учебни програми в бизнеса, туризма и хотелиерството.

Сред целите на училището са:

 • Да се ​​създават висококачествени изследвания, като се подчертават както нуждите на обществото, така и отрасъла.
 • Разработване и предлагане на програми за следдипломна, бакалавърска, дипломна и сертификационна подготовка самостоятелно и в сътрудничество с национални и международни институции / организации / индустрия.
 • Да предлагат обучителни програми за изграждане на капацитет, програми за обучение на работното място, програми за предприемаческо развитие и програми за развитие на управлението на различни нива, независимо и в сътрудничество с национални и международни институции / организации / индустрия.

Всичките им програми бяха разработени в консултация с експерти от туристическата индустрия, асоциациите на индустрията и академиците. Всички членове на факултета на училището са напълно квалифицирани и опитни в няколко бизнеса, маркетинг и свързани с туризма области като бизнес администрация, дигитален маркетинг, хотелско управление, F

HTL има за цел да създаде перфектната комбинация от знания, практически опит и уместност, за да подготви своите студенти с увереността и уменията, от които се нуждаят, за да напреднат в света на труда. Не само уменията за намиране на работа са вградени във всеки курс, но секторната дефинираща "бъдеща" услуга за кариера и заетост предлага помощ и съвети, курсове и възможности за работа, за да помогне на автобиографиите на студентите да се откроят от пакета.

СЪОРЪЖЕНИЯ

Училището разполага с два кампуса: един от тях се намира в центъра на Барселона, друг в центъра на Валенсия.

Акредитации / партньорства

HTL International School of Hospitality, Tourism и Languages ​​е частна образователна институция, акредитирана от Градските съвети в Барселона и Лорет де Мар. Те силно си сътрудничат с университета "Хирона", Европейския университет "Мигел де Сервантес", училището "Артесис Планин" в Антверпен. Те са съвместна образователна институция с гилдии на хотела от Лорет де Мар, Бланес, Тоса.

Училището е акредитирано от Института Сервантес, държавната институция за испански език за чужденци, като изпитни центрове за изпити по SIELE. Техните учебни планове включват модул за подготовка по испански език за DELE a SIELE изпит на всеки от 5-те предлагани нива от A1 до C1.

69114_Accreditations.jpg

ПРЕПОДАВАТЕЛИ

Учителите, инструкторите, специалистите и асистентите на HTL следват основните ценности на институцията си.

Учене: те подпомагат ученическия успех, достъпа до образование, подходящото използване на технологиите, развитието на грамотността, комуникацията и обмяната на идеи между различните дисциплини и местоположения, проучването и прилагането на нова мисъл и стремежът за учене през целия живот.

Откриване: чрез преследването на свободно разследване те насърчават трайна учебна общност.

Ангажиране: ценят текущото сътрудничество с партньорите си в образованието, с общностите в техния регион и с колеги от целия свят.

Постижение: те вярват в потенциала на обучаващите се и се ангажират с насърчаването на върховите постижения и успеха на своите студенти, преподаватели, служители и възпитаници.

Многообразие: ценят човешкото разнообразие във всичките му измерения и се ангажират да поддържат среда за обучение и работа, която е справедлива, разнообразна и приобщаваща.

Честване: те празнуват постиженията на своите студенти, преподаватели, служители, възпитаници и общностите, на които служат.

Устойчивост: поддържат здравословна устойчива среда чрез прогресивни оперативни практики и насърчаване на екологичното съзнание.

69151_CitiesInSpain.jpg

БАРЦЕЛОНА УЧИЛИЩНИ СЪОРЪЖЕНИЯ

Град Барселона е разположен в голям стил и е идеалното място за учене. С привилегированото си местоположение между средиземноморското крайбрежие и заснежените планини и ненадминатите съоръжения за туризъм, спорт и дейности на открито не е чудно, че толкова много от учениците са избрали да се преместят в Барселона. Разположен в центъра на града, HTL International School предлага широка гама от отлични съоръжения за създаване на образователен процес, насочен към персонализирано професионално обучение.

В HTL International School те имат два големи кампуса: Барселона и Валенсия. В училището учениците могат да се насладят на големите класни стаи на университета, безплатен достъп до интернет, онлайн учебни съоръжения, компютърни лаборатории за изпити, библиотеки и помещения за комуникационни умения. Освен това училището в Барселона е заобиколено от огромен брой забележителности, ресторанти, спортни съоръжения, транспортна мрежа, градски плажове, музеи, театри и търговски улици.


УЧИЛИЩНИ УЧИЛИЩА ВАЛЕНСИЯ

Валенсия си заслужава да живее не само поради паеля. Това е третият голям град в Испания и основна дестинация както за културен, така и за почивен туризъм. Нашият кампус се намира в центъра на града, за да можете да комбинирате всички видове туризъм с вашето образование.

В HTL International School имаме два големи кампуса: Барселона и Валенсия. В училището учениците могат да се насладят на нашите големи класни стаи, безплатен достъп до интернет, онлайн средства за обучение, компютърни лаборатории за изпити, библиотеки и помещения за комуникационни умения. Благодарение на местоположението си, кампусът във Валенсия може да ви осигури много възможности. От културни атракции до мързеливите дни на плажа, до които може да се стигне с директен автобус от училище.

Местоположения

 • Barcelona

  Carrer Diputación 282, 08009, Barcelona

 • Valencia

  Calle Cotanda 1, 46002, Valencia

  • Madrid

   Calle Santa Brígida 23, 28004, Madrid

   Въпроси