Keystone logo
Humboldt State University - A California State University campus

Humboldt State University - A California State University campus

Humboldt State University - A California State University campus

Представление

Humboldt държавни учениците да се насладят на изключително преживяване колежа, като малките класове, преподавани от професори, които ги познават по име. Те живеят и се учат в един от световните най-красивите места-близо до древните секвоя гори, планини и плажове. Ние се намираме 275 мили северно от Сан Франциско в град Арката, който е признат за един от най-добрите градове в колежа на Запада.

Humboldt-членка е публична институция и част от 23-кампус Калифорнийския държавен университет системата. С пълно работно време студент обучение от само $ 7194 годишно, ние сме един от най-добрите стойности на висшето образование в страната.

Имаме малко повече от 8700 студенти и 570 преподаватели. Ние предлагаме широк спектър от академични избор, с 48 специалности и 12 магистърски програми в 3 колежи. Преподавателите са сред най-добрите преподаватели и изследователи в своите области. Програми на природните ресурси и науки са национално известни, докато визуални и сценични изкуства също са популярни области на изследване. През учебната програма, учениците намират дългогодишен ангажимент за социална и екологична отговорност.

Бяхме основана като колежа на учителя през 1913. През миналия век, са се увеличили от институция фокусира единствено върху подготовката на учителите до напълно акредитиран университет с обширни изследователски съоръжения. Има изобилие от промяна на имена през годините: Ние са били призовани Humboldt-членка Normal училище, колеж Humboldt-членка на учителя, Humboldt State College, CSU Humboldt и, от 1974 г. насам, Humboldt State University.

Нашите ученици имат множество възможности за ръце на ученето с преподаватели, ангажирани в изследвания и общественополезен труд. The Коралово море, например, е океански кораб, използван предимно за студентски изследвания. Студентите могат да се обучават с най-големите специалисти в света на секвои и с водещи експерти в устойчиви енергийни системи. В нашия режещ ръб Fire Lab, учениците изучават свойствата на горските пожари, и в студентски инженерите на Научноизследователския център Шац Energy работят по реални проблеми като привеждане устойчиво осветление за развиващия се свят. Студенти създават свои собствени театрални постановки, учат механиката на ходене при изпълнение Lab Human, работим с малки деца в развитие лабораторията на детето и др. Възможности изобилстват за реалния свят опит на разположение на студентите-нещо което малко други университети могат да се похвалят изследвания.

Извън класната стая, нашите ученици се насладят на богата кампус живот. Те са включени в повече от 180 университетски клубове и да имат достъп до рекреационен обект състоянието на най-съвременните. Всяка година, CenterArts носи национално признати изпълнители и високоговорители към колежа, а ние имаме 12 NCAA Division II спортни екипи.

Мисия, визия и ценности

Мисия

Humboldt State University е цялостна, жилищен кампус на Университета на Калифорния членка. Ние приветстваме студенти от Калифорния и света на нашия кампус. Предлагаме ги на финансово достъпни, висококачествено образование, която откликва на нуждите на един бързо променящ се свят. Ние ги обслужват чрез предоставяне на широк спектър от програми и дейности, които насърчават разбиране на социалните, икономическите и екологичните въпроси. Ние помагаме на частни лица да се подготвят да бъдат отговорни членове на различни общества.

Зрение

Humboldt State University ще бъде в кампуса на избор за хора, които търсят преди всичко да се подобри състоянието на човека и нашата околна среда.

Ние ще бъдем премиер центъра за интердисциплинарно изследване на околната среда и природните ресурси на своите. Ние ще бъдем регионален център за изкуства. Ние ще се споменува за социална и екологична отговорност и действие. Ние вярваме, че ключът към общото ни бъдеще ще бъде на отделния гражданин, който действа с чиста съвест и се ангажира в информирано действие. Ние ще се ангажира с увеличаване на нашето разнообразие от хора и перспективи. Ние ще бъдем с нашите партньори примерни общности, включително племенните народи. Ние ще бъдем настойници на обучение да направи положителна разлика.

Ценности

Humboldt State University стойности на следните академични принципи, които представляват атрибутите на академично интегрирани университет, и осигуряват рамка за осъществяване на нашата колективна визия и мисия.

Ние вярваме, че нашата основна отговорност е да се осигури възможно най-доброто образование за днешния свят. Ние вярваме, че преподаването на високи постижения е от първостепенно значение, тъй като се учи съвършенство. Ние вярваме, че в условията на свободно запитване, където обучението се случва както вътре, така и извън класната стая. Като общност на обучение, учебните кампус и сътрудничество в учебните програми среда насърчава интелектуална дискурс, естетическо творчество и признателност, и значителни възможности за участие и обслужване. Ние подготви учениците да поемат ангажиментите на критична запитване, социална отговорност и гражданска ангажираност, необходима за посрещане на предизвикателствата на 21-ви век. Ние вярваме в интелектуален растеж чрез стипендия, творчески дейности и научни изследвания. Ние подготвяме физически лица да се развива успешно в напреднали програми академично и професионално образование; да бъде в ръководни позиции; и да бъдат проактивни и продуктивни членове на обществото. Ние вярваме в достойнството на всички хора, по-справедливо и безпристрастно третиране и равните възможности. Ние ценим богатството и взаимодействието на различията. Ние ценим всеобхватността на разнообразието, и ние уважаваме алтернативни парадигми на мислене. Ние вярваме в колегиален диалог и дебат, който води до участието на вземане на решения в рамките на нашата общност от студент, за персонал, администратори и преподаватели учащите. Ние вярваме в университета трябва да съдейства за развитието на способности на индивидите да поемат инициатива и да си сътрудничат по въпроси, в резултат на отговорни действия. Ние вярваме, лицата трябва да са екологично, икономическо и социално отговорни в търсенето на жизнеспособни и устойчиви общности. Ние вярваме, че нашето местоположение е екологично и духовно богат актив, който прегръщаме като неразделна част от нашия живот в общността. Нашата учебна програма е от значение, съвместни и отзивчив към нашия географско местоположение. Вярваме, че имаме специална възможност да се учат от индиански култури, уникалната екосистема и специални общности на нашия регион, и да прилага тези знания. Ние вярваме в университета е неразделна част от нашите местни и регионални общности. Ние вярваме в университета е хранилище за архивиране на натрупаните знания с приобщаващ достъп за нашите академични и по-широки общности.

Местоположения

  • Arcata

    1 Harpst Street, Arcata, CA 95521

Въпроси