Howard University

Howard University

Howard University

Представление

Howard University училище " Howard University " е модел за висше образование от основаването му през 1970 година.

С динамични академични отдели, първокласни центрове за високи постижения, уважавани преподаватели, всепризнатата програма и над 8 000 възпитаници по целия свят, Howard University училище " Howard University продължава да се нарежда сред водещите бизнес програми в нацията.

Студентите и преподавателите избират Howard University училище " Howard University защото предлагат задълбочени инструкции в класната стая, опит в реалния свят, експертни високоговорители от различни среди, достъп до световните лидери в индустрията и ангажимент за научни изследвания и публикации.

76845_testimonial.PNG

Катедри

Счетоводство

Катедрата по счетоводство на Howard University е завършила повече американски сертифицирани академични експерт-счетоводители от всички други колежи или университети.

Финанси, застраховане и международен бизнес

Министерството на финансите, застраховането и международния бизнес, най-големият отдел в училището по бизнес, предлага курсове по три специалности (финанси, международен бизнес и застраховане).

Информационни системи

Отделът за управление на информационните системи и управление на веригата за доставки поддържа основната учебна програма за бизнес администрация и предлага двустепенни програми на ниво бакалаври и завършили (Computer Information Systems и Supply Chain Management).

управление

Ръководните специалности ще бъдат потопени в учебна програма, насочена към развиване на лидерство, вземане на решения, управление на човешките ресурси и предприемачески умения.

маркетинг

Катедрата по маркетинг предлага учебна програма, предназначена да подготви студентите си за начални позиции в маркетинга и завършващите си студенти за средно и висше ниво в управлението на маркетинговата функция в организацията.

Академични центрове

  • Център за високи постижения в кариерата

  • Център за счетоводство

  • Център за върхови постижения в управлението на веригата за доставки

  • Център за финансови услуги

  • Център за глобални бизнес проучвания

  • Център за застрахователно образование

  • Център за обучение по киберсигурност

Най-добрият в класа

За 12-и поредна година "Принстън ревю" класира Howard University училище " Howard University водеща възможност за малцинствени студенти

76844_banner.PNG

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Washington

    2600 6th St NW, 20059, Washington

Въпроси